Title: "Informational Nudges“ zur Förderung eines nachhaltigen Ernährungsverhaltens in der Gemeinschaftsgastronomie : ein Feldexperiment
Authors : Berger, Verena
Müller, Claudia
Bearth, Angela
Published in : Abstractband zum 55. Wissenschaftlichen Kongress
Conference details: 55. Jahreskonferenz der Deutschen Gesellschaft für Ernährung (DGE), Stuttgart Hohenheim, 8. März 2018
Publisher / Ed. Institution : Deutsche Gesellschaft für Ernährung e. V.
Publisher / Ed. Institution: Bonn
Issue Date: Mar-2018
Series : Proceedings of the German Nutrition Society
Series volume: 24
Language : Deutsch / German
Subjects : Ernährung; Nudging; Nachhaltigkeit; Verhaltensänderung
Subject (DDC) : 150: Psychologie / Psychology
370: Bildung und Erziehung / Education
613.2: Diätetik / Dietetics
Departement: Life Sciences und Facility Management
Organisational Unit: Institut für Umwelt und Natürliche Ressourcen (IUNR)
Publication type: Konferenz: Sonstiges / Conference Other
Type of review: Keine Angabe / Not specified
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/4007
License (according to publishing contract) : Lizenz gemäss Verlagsvertrag / Licence according to publishing contract
Published as part of the ZHAW project : Essen für die Zukunft
Appears in Collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.