Please use this identifier to cite or link to this item: https://doi.org/10.21256/zhaw-25448
Publication type: Contribution to magazine or newspaper
Title: Wie die Digitalisierung den Food Service im Care Bereich erreicht
Authors: Gerber, Nicole
Hollenstein, Lukas
et. al: No
DOI: 10.21256/zhaw-25448
Published in: Clinicum
Volume(Issue): 2022
Issue: 4
Page(s): 79
Pages to: 80
Issue Date: Aug-2022
Publisher / Ed. Institution: Balmer
ISSN: 1661-8688
Language: German
Subject (DDC): 362: Health and social services
640: Home economics and family living
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/25448
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Computational Life Sciences (ICLS)
Institute of Facility Management (IFM)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2022_Gerber-Hollenstein_Digitalisierung-Food-Service-Care-Bereich.pdf483.56 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Gerber, N., & Hollenstein, L. (2022). Wie die Digitalisierung den Food Service im Care Bereich erreicht. Clinicum, 2022(4), 79–80. https://doi.org/10.21256/zhaw-25448
Gerber, N. and Hollenstein, L. (2022) ‘Wie die Digitalisierung den Food Service im Care Bereich erreicht’, Clinicum, 2022(4), pp. 79–80. Available at: https://doi.org/10.21256/zhaw-25448.
N. Gerber and L. Hollenstein, “Wie die Digitalisierung den Food Service im Care Bereich erreicht,” Clinicum, vol. 2022, no. 4, pp. 79–80, Aug. 2022, doi: 10.21256/zhaw-25448.
GERBER, Nicole und Lukas HOLLENSTEIN, 2022. Wie die Digitalisierung den Food Service im Care Bereich erreicht. Clinicum. August 2022. Bd. 2022, Nr. 4, S. 79–80. DOI 10.21256/zhaw-25448
Gerber, Nicole, and Lukas Hollenstein. 2022. “Wie die Digitalisierung den Food Service im Care Bereich erreicht.” Clinicum 2022 (4): 79–80. https://doi.org/10.21256/zhaw-25448.
Gerber, Nicole, and Lukas Hollenstein. “Wie die Digitalisierung den Food Service im Care Bereich erreicht.” Clinicum, vol. 2022, no. 4, Aug. 2022, pp. 79–80, https://doi.org/10.21256/zhaw-25448.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.