Please use this identifier to cite or link to this item: https://doi.org/10.21256/zhaw-25448
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorGerber, Nicole-
dc.contributor.authorHollenstein, Lukas-
dc.date.accessioned2022-08-19T07:09:29Z-
dc.date.available2022-08-19T07:09:29Z-
dc.date.issued2022-08-
dc.identifier.issn1661-8688de_CH
dc.identifier.urihttps://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/25448-
dc.language.isodede_CH
dc.publisherBalmerde_CH
dc.relation.ispartofClinicumde_CH
dc.rightsLicence according to publishing contractde_CH
dc.subject.ddc362: Gesundheits- und Sozialdienstede_CH
dc.subject.ddc640: Hauswirtschaft und Familienlebende_CH
dc.titleWie die Digitalisierung den Food Service im Care Bereich erreichtde_CH
dc.typeBeitrag in Magazin oder Zeitungde_CH
dcterms.typeTextde_CH
zhaw.departementLife Sciences und Facility Managementde_CH
zhaw.organisationalunitInstitut für Computational Life Sciences (ICLS)de_CH
zhaw.organisationalunitInstitut für Facility Management (IFM)de_CH
dc.identifier.doi10.21256/zhaw-25448-
zhaw.funding.euNode_CH
zhaw.issue4de_CH
zhaw.originated.zhawYesde_CH
zhaw.pages.end80de_CH
zhaw.pages.start79de_CH
zhaw.publication.statuspublishedVersionde_CH
zhaw.volume2022de_CH
zhaw.webfeedHealth Research Hub (LSFM)de_CH
zhaw.webfeedHospitality & Service Managementde_CH
zhaw.webfeedSimulation and Optimizationde_CH
zhaw.webfeedDigital Health Labde_CH
zhaw.author.additionalNode_CH
zhaw.display.portraitYesde_CH
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2022_Gerber-Hollenstein_Digitalisierung-Food-Service-Care-Bereich.pdf483.56 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record
Gerber, N., & Hollenstein, L. (2022). Wie die Digitalisierung den Food Service im Care Bereich erreicht. Clinicum, 2022(4), 79–80. https://doi.org/10.21256/zhaw-25448
Gerber, N. and Hollenstein, L. (2022) ‘Wie die Digitalisierung den Food Service im Care Bereich erreicht’, Clinicum, 2022(4), pp. 79–80. Available at: https://doi.org/10.21256/zhaw-25448.
N. Gerber and L. Hollenstein, “Wie die Digitalisierung den Food Service im Care Bereich erreicht,” Clinicum, vol. 2022, no. 4, pp. 79–80, Aug. 2022, doi: 10.21256/zhaw-25448.
GERBER, Nicole und Lukas HOLLENSTEIN, 2022. Wie die Digitalisierung den Food Service im Care Bereich erreicht. Clinicum. August 2022. Bd. 2022, Nr. 4, S. 79–80. DOI 10.21256/zhaw-25448
Gerber, Nicole, and Lukas Hollenstein. 2022. “Wie die Digitalisierung den Food Service im Care Bereich erreicht.” Clinicum 2022 (4): 79–80. https://doi.org/10.21256/zhaw-25448.
Gerber, Nicole, and Lukas Hollenstein. “Wie die Digitalisierung den Food Service im Care Bereich erreicht.” Clinicum, vol. 2022, no. 4, Aug. 2022, pp. 79–80, https://doi.org/10.21256/zhaw-25448.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.