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https://doi.org/10.21256/zhaw-20539
Publication type: | Contribution to magazine or newspaper |
Title: | Genuss und Verantwortung passen zusammen |
Authors: | Baur, Priska |
et. al: | No |
DOI: | 10.21256/zhaw-20539 |
Published in: | klimafreundlich Schweiz 2020 : das Jahrbuch für Nachhaltigkeit, Ökologie und Lifestyle |
Volume(Issue): | 2020 |
Page(s): | 16 |
Pages to: | 17 |
Issue Date: | Aug-2020 |
Publisher / Ed. Institution: | UTK Media |
Language: | German |
Subjects: | Nachhaltige Ernährung |
Subject (DDC): | 613.2: Dietetics |
Abstract: | Nachhaltige Ernährung ist regional und saisonal, so die weit verbreitete Meinung. Doch was heisst «regional» für ein kleines Land im Zentrum Europas? Und was heisst «saisonal» in unseren Breitengraden, wo die Anbauperiode keine 12 Monate dauert? |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/20539 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Licence according to publishing contract |
Departement: | Life Sciences and Facility Management |
Organisational Unit: | Institute of Natural Resource Sciences (IUNR) |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
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File | Description | Size | Format | |
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