Publication type: Contribution to magazine or newspaper
Title: Spielt der Wettbewerb im Schweizer Food-Markt?
Authors: Bokusheva, Raushan
Grau, Aaron
Grass, Michael
Fischler, Silvan
et. al: No
Published in: Die Volkswirtschaft
Volume(Issue): 2019
Issue: 3
Pages: 25
Pages to: 28
Issue Date: 25-Feb-2019
Publisher / Ed. Institution: Zollikofer
ISSN: 1011-386X
Language: German
Subjects: Wettbewerb; Agrar- und Ernährungswirtschaft; Schweiz
Subject (DDC): 337: International economics and commerce
Abstract: Lebensmittel sind in der Schweiz deutlich teurer als in den umliegenden Ländern. Eine Studie der Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften (ZHAW) und von BAK Economics hat die Wettbewerbsintensität auf dem Schweizer Binnenmarkt untersucht.
URI: https://dievolkswirtschaft.ch/de/2019/02/bokusheva-grass-fischer-grau-03-2019
https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/19448
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Natural Resource Sciences (IUNR)
Published as part of the ZHAW project: Eine Analyse von Food-Wertschöpfungsketten auf Basis internationaler Vergleichsdaten und Fallstudien
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.