Publication type: | Contribution to magazine or newspaper |
Title: | Spielt der Wettbewerb im Schweizer Food-Markt? |
Authors: | Bokusheva, Raushan Grau, Aaron Grass, Michael Fischler, Silvan |
et. al: | No |
Published in: | Die Volkswirtschaft |
Volume(Issue): | 2019 |
Issue: | 3 |
Pages: | 25 |
Pages to: | 28 |
Issue Date: | 25-Feb-2019 |
Publisher / Ed. Institution: | Zollikofer |
ISSN: | 1011-386X |
Language: | German |
Subjects: | Wettbewerb; Agrar- und Ernährungswirtschaft; Schweiz |
Subject (DDC): | 337: International economics and commerce |
Abstract: | Lebensmittel sind in der Schweiz deutlich teurer als in den umliegenden Ländern. Eine Studie der Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften (ZHAW) und von BAK Economics hat die Wettbewerbsintensität auf dem Schweizer Binnenmarkt untersucht. |
URI: | https://dievolkswirtschaft.ch/de/2019/02/bokusheva-grass-fischer-grau-03-2019 https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/19448 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Licence according to publishing contract |
Departement: | Life Sciences and Facility Management |
Organisational Unit: | Institute of Natural Resource Sciences (IUNR) |
Published as part of the ZHAW project: | Eine Analyse von Food-Wertschöpfungsketten auf Basis internationaler Vergleichsdaten und Fallstudien |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
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