Publication type: | Contribution to magazine or newspaper |
Title: | Nachweis und Kontrolle der Keimbelastung im Lebensmittel |
Authors: | Fieseler, Lars |
Published in: | Lebensmittel-Technologie |
Volume(Issue): | 2015 |
Issue: | 4 |
Page(s): | 12 |
Pages to: | 13 |
Issue Date: | 2015 |
Publisher / Ed. Institution: | Binkert Medien |
ISSN: | 0256-6575 |
Language: | German |
Subject (DDC): | 664: Food technology |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/15252 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Licence according to publishing contract |
Departement: | Life Sciences and Facility Management |
Organisational Unit: | Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI) |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
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Fieseler, L. (2015). Nachweis und Kontrolle der Keimbelastung im Lebensmittel. Lebensmittel-Technologie, 2015(4), 12–13.
Fieseler, L. (2015) ‘Nachweis und Kontrolle der Keimbelastung im Lebensmittel’, Lebensmittel-Technologie, 2015(4), pp. 12–13.
L. Fieseler, “Nachweis und Kontrolle der Keimbelastung im Lebensmittel,” Lebensmittel-Technologie, vol. 2015, no. 4, pp. 12–13, 2015.
FIESELER, Lars, 2015. Nachweis und Kontrolle der Keimbelastung im Lebensmittel. Lebensmittel-Technologie. 2015. Bd. 2015, Nr. 4, S. 12–13
Fieseler, Lars. 2015. “Nachweis und Kontrolle der Keimbelastung im Lebensmittel.” Lebensmittel-Technologie 2015 (4): 12–13.
Fieseler, Lars. “Nachweis und Kontrolle der Keimbelastung im Lebensmittel.” Lebensmittel-Technologie, vol. 2015, no. 4, 2015, pp. 12–13.
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