Publication type: Contribution to magazine or newspaper
Title: Nachweis und Kontrolle der Keimbelastung im Lebensmittel
Authors: Fieseler, Lars
Published in: Lebensmittel-Technologie
Volume(Issue): 2015
Issue: 4
Page(s): 12
Pages to: 13
Issue Date: 2015
Publisher / Ed. Institution: Binkert Medien
ISSN: 0256-6575
Language: German
Subject (DDC): 664: Food technology
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/15252
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

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Fieseler, L. (2015). Nachweis und Kontrolle der Keimbelastung im Lebensmittel. Lebensmittel-Technologie, 2015(4), 12–13.
Fieseler, L. (2015) ‘Nachweis und Kontrolle der Keimbelastung im Lebensmittel’, Lebensmittel-Technologie, 2015(4), pp. 12–13.
L. Fieseler, “Nachweis und Kontrolle der Keimbelastung im Lebensmittel,” Lebensmittel-Technologie, vol. 2015, no. 4, pp. 12–13, 2015.
FIESELER, Lars, 2015. Nachweis und Kontrolle der Keimbelastung im Lebensmittel. Lebensmittel-Technologie. 2015. Bd. 2015, Nr. 4, S. 12–13
Fieseler, Lars. 2015. “Nachweis und Kontrolle der Keimbelastung im Lebensmittel.” Lebensmittel-Technologie 2015 (4): 12–13.
Fieseler, Lars. “Nachweis und Kontrolle der Keimbelastung im Lebensmittel.” Lebensmittel-Technologie, vol. 2015, no. 4, 2015, pp. 12–13.


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