Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorFieseler, Lars-
dc.date.accessioned2019-02-11T14:22:05Z-
dc.date.available2019-02-11T14:22:05Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.issn0256-6575de_CH
dc.identifier.urihttps://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/15252-
dc.language.isodede_CH
dc.publisherBinkert Mediende_CH
dc.relation.ispartofLebensmittel-Technologiede_CH
dc.rightsLicence according to publishing contractde_CH
dc.subject.ddc664: Lebensmitteltechnologiede_CH
dc.titleNachweis und Kontrolle der Keimbelastung im Lebensmittelde_CH
dc.typeBeitrag in Magazin oder Zeitungde_CH
dcterms.typeTextde_CH
zhaw.departementLife Sciences und Facility Managementde_CH
zhaw.organisationalunitInstitut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI)de_CH
zhaw.funding.euNode_CH
zhaw.issue4de_CH
zhaw.originated.zhawYesde_CH
zhaw.pages.end13de_CH
zhaw.pages.start12de_CH
zhaw.publication.statuspublishedVersionde_CH
zhaw.volume2015de_CH
zhaw.webfeedMikrobiologiede_CH
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show simple item record
Fieseler, L. (2015). Nachweis und Kontrolle der Keimbelastung im Lebensmittel. Lebensmittel-Technologie, 2015(4), 12–13.
Fieseler, L. (2015) ‘Nachweis und Kontrolle der Keimbelastung im Lebensmittel’, Lebensmittel-Technologie, 2015(4), pp. 12–13.
L. Fieseler, “Nachweis und Kontrolle der Keimbelastung im Lebensmittel,” Lebensmittel-Technologie, vol. 2015, no. 4, pp. 12–13, 2015.
FIESELER, Lars, 2015. Nachweis und Kontrolle der Keimbelastung im Lebensmittel. Lebensmittel-Technologie. 2015. Bd. 2015, Nr. 4, S. 12–13
Fieseler, Lars. 2015. “Nachweis und Kontrolle der Keimbelastung im Lebensmittel.” Lebensmittel-Technologie 2015 (4): 12–13.
Fieseler, Lars. “Nachweis und Kontrolle der Keimbelastung im Lebensmittel.” Lebensmittel-Technologie, vol. 2015, no. 4, 2015, pp. 12–13.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.