Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Fieseler, Lars | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-11T14:22:05Z | - |
dc.date.available | 2019-02-11T14:22:05Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.issn | 0256-6575 | de_CH |
dc.identifier.uri | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/15252 | - |
dc.language.iso | de | de_CH |
dc.publisher | Binkert Medien | de_CH |
dc.relation.ispartof | Lebensmittel-Technologie | de_CH |
dc.rights | Licence according to publishing contract | de_CH |
dc.subject.ddc | 664: Lebensmitteltechnologie | de_CH |
dc.title | Nachweis und Kontrolle der Keimbelastung im Lebensmittel | de_CH |
dc.type | Beitrag in Magazin oder Zeitung | de_CH |
dcterms.type | Text | de_CH |
zhaw.departement | Life Sciences und Facility Management | de_CH |
zhaw.organisationalunit | Institut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI) | de_CH |
zhaw.funding.eu | No | de_CH |
zhaw.issue | 4 | de_CH |
zhaw.originated.zhaw | Yes | de_CH |
zhaw.pages.end | 13 | de_CH |
zhaw.pages.start | 12 | de_CH |
zhaw.publication.status | publishedVersion | de_CH |
zhaw.volume | 2015 | de_CH |
zhaw.webfeed | Mikrobiologie | de_CH |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show simple item record
Fieseler, L. (2015). Nachweis und Kontrolle der Keimbelastung im Lebensmittel. Lebensmittel-Technologie, 2015(4), 12–13.
Fieseler, L. (2015) ‘Nachweis und Kontrolle der Keimbelastung im Lebensmittel’, Lebensmittel-Technologie, 2015(4), pp. 12–13.
L. Fieseler, “Nachweis und Kontrolle der Keimbelastung im Lebensmittel,” Lebensmittel-Technologie, vol. 2015, no. 4, pp. 12–13, 2015.
FIESELER, Lars, 2015. Nachweis und Kontrolle der Keimbelastung im Lebensmittel. Lebensmittel-Technologie. 2015. Bd. 2015, Nr. 4, S. 12–13
Fieseler, Lars. 2015. “Nachweis und Kontrolle der Keimbelastung im Lebensmittel.” Lebensmittel-Technologie 2015 (4): 12–13.
Fieseler, Lars. “Nachweis und Kontrolle der Keimbelastung im Lebensmittel.” Lebensmittel-Technologie, vol. 2015, no. 4, 2015, pp. 12–13.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.