Please use this identifier to cite or link to this item: https://doi.org/10.21256/zhaw-13651
Publication type: Contribution to magazine or newspaper
Title: Online-Analyse der Kaffeeröstung mittels Ionenmobilitäts-Spektrometrie
Authors: Yeretzian, Chahan
DOI: 10.21256/zhaw-13651
Published in: Transfer
Volume(Issue): 2018
Issue: 2
Page(s): 8
Magazine issue: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/21102 && TRANSFER, Ausgabe 2/2018
Issue Date: Dec-2018
Publisher / Ed. Institution: ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften
Language: German
Subject (DDC): 663: Beverage technology
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/13651
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Chemistry and Biotechnology (ICBT)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2018_Yeretzian-Gloess_Kaffeeröstung-mittels-Ionenmobilitäts-Spektrometrie_Transfer.pdf767.57 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Yeretzian, C. (2018). Online-Analyse der Kaffeeröstung mittels Ionenmobilitäts-Spektrometrie. Transfer, 2018(2), 8. https://doi.org/10.21256/zhaw-13651
Yeretzian, C. (2018) ‘Online-Analyse der Kaffeeröstung mittels Ionenmobilitäts-Spektrometrie’, Transfer, 2018(2), p. 8. Available at: https://doi.org/10.21256/zhaw-13651.
C. Yeretzian, “Online-Analyse der Kaffeeröstung mittels Ionenmobilitäts-Spektrometrie,” Transfer, vol. 2018, no. 2, p. 8, Dec. 2018, doi: 10.21256/zhaw-13651.
YERETZIAN, Chahan, 2018. Online-Analyse der Kaffeeröstung mittels Ionenmobilitäts-Spektrometrie. Transfer. Dezember 2018. Bd. 2018, Nr. 2, S. 8. DOI 10.21256/zhaw-13651
Yeretzian, Chahan. 2018. “Online-Analyse der Kaffeeröstung mittels Ionenmobilitäts-Spektrometrie.” Transfer 2018 (2): 8. https://doi.org/10.21256/zhaw-13651.
Yeretzian, Chahan. “Online-Analyse der Kaffeeröstung mittels Ionenmobilitäts-Spektrometrie.” Transfer, vol. 2018, no. 2, Dec. 2018, p. 8, https://doi.org/10.21256/zhaw-13651.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.