Please use this identifier to cite or link to this item:
https://doi.org/10.21256/zhaw-13651
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Yeretzian, Chahan | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-07T09:43:50Z | - |
dc.date.available | 2018-12-07T09:43:50Z | - |
dc.date.issued | 2018-12 | - |
dc.identifier.uri | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/13651 | - |
dc.language.iso | de | de_CH |
dc.publisher | ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften | de_CH |
dc.relation.ispartof | Transfer | de_CH |
dc.rights | Licence according to publishing contract | de_CH |
dc.subject.ddc | 663: Getränketechnologie | de_CH |
dc.title | Online-Analyse der Kaffeeröstung mittels Ionenmobilitäts-Spektrometrie | de_CH |
dc.type | Beitrag in Magazin oder Zeitung | de_CH |
dcterms.relation | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/21102 && TRANSFER, Ausgabe 2/2018 | de_CH |
dcterms.type | Text | de_CH |
zhaw.departement | Life Sciences und Facility Management | de_CH |
zhaw.organisationalunit | Institut für Chemie und Biotechnologie (ICBT) | de_CH |
dc.identifier.doi | 10.21256/zhaw-13651 | - |
zhaw.funding.eu | No | de_CH |
zhaw.issue | 2 | de_CH |
zhaw.originated.zhaw | Yes | de_CH |
zhaw.pages.start | 8 | de_CH |
zhaw.publication.status | publishedVersion | de_CH |
zhaw.volume | 2018 | de_CH |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2018_Yeretzian-Gloess_Kaffeeröstung-mittels-Ionenmobilitäts-Spektrometrie_Transfer.pdf | 767.57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
Yeretzian, C. (2018). Online-Analyse der Kaffeeröstung mittels Ionenmobilitäts-Spektrometrie. Transfer, 2018(2), 8. https://doi.org/10.21256/zhaw-13651
Yeretzian, C. (2018) ‘Online-Analyse der Kaffeeröstung mittels Ionenmobilitäts-Spektrometrie’, Transfer, 2018(2), p. 8. Available at: https://doi.org/10.21256/zhaw-13651.
C. Yeretzian, “Online-Analyse der Kaffeeröstung mittels Ionenmobilitäts-Spektrometrie,” Transfer, vol. 2018, no. 2, p. 8, Dec. 2018, doi: 10.21256/zhaw-13651.
YERETZIAN, Chahan, 2018. Online-Analyse der Kaffeeröstung mittels Ionenmobilitäts-Spektrometrie. Transfer. Dezember 2018. Bd. 2018, Nr. 2, S. 8. DOI 10.21256/zhaw-13651
Yeretzian, Chahan. 2018. “Online-Analyse der Kaffeeröstung mittels Ionenmobilitäts-Spektrometrie.” Transfer 2018 (2): 8. https://doi.org/10.21256/zhaw-13651.
Yeretzian, Chahan. “Online-Analyse der Kaffeeröstung mittels Ionenmobilitäts-Spektrometrie.” Transfer, vol. 2018, no. 2, Dec. 2018, p. 8, https://doi.org/10.21256/zhaw-13651.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.