Please use this identifier to cite or link to this item: https://doi.org/10.21256/zhaw-4904
Title: Unterwegs zu ressourcenleichten Esskulturen : neue Fragen - neue methodische Ansätze
Authors : Baur, Priska
Proceedings: SGA-SSE Tagung 2017 : Session B3: Methodische Herausforderungen im Bereich der Nachhaltigkeitsbewertung
Conference details: SGA-SSE Tagung 2017: Nachhaltige Landwirtschafts- und Ernährungssysteme, Chur, 30.-31. März 2018
Publisher / Ed. Institution : ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften
Issue Date: 2017
License (according to publishing contract) : Not specified
Type of review: Peer review (Abstract)
Language : German
Subject (DDC) : 333.7: Land, recreational areas and energy
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Natural Resource Sciences (IUNR)
Publication type: Conference Paper
DOI : 10.21256/zhaw-4904
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/13326
Published as part of the ZHAW project : NOVANIMAL Innovationen in der Ernährung
Appears in Collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2017_Baur_Unterwegs_zu_ressourcenleichten_Esskulturen.pdf93.5 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.