Please use this identifier to cite or link to this item: https://doi.org/10.21256/zhaw-4904
Publication type: Conference paper
Type of review: Peer review (abstract)
Title: Unterwegs zu ressourcenleichten Esskulturen : neue Fragen - neue methodische Ansätze
Authors: Baur, Priska
DOI: 10.21256/zhaw-4904
Proceedings: SGA-SSE Tagung 2017 : Session B3: Methodische Herausforderungen im Bereich der Nachhaltigkeitsbewertung
Conference details: SGA-SSE Tagung 2017 «Nachhaltige Landwirtschafts- und Ernährungssysteme», Chur, 30.-31. März 2018
Issue Date: 2017
Publisher / Ed. Institution: ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften
Language: German
Subject (DDC): 333: Economics of land and resources
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/13326
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Not specified
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Natural Resource Sciences (IUNR)
Published as part of the ZHAW project: NOVANIMAL Innovationen in der Ernährung
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2017_Baur_Unterwegs_zu_ressourcenleichten_Esskulturen.pdf93.5 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.