Publication type: Conference other
Type of review: No review
Title: Nachhaltigkeit in der Ernährungswirtschaft
Authors : Buchli, Jürg
Conference details: Thurgauer Technologieforum, Tägerwilen, 29. Oktober 2013
Issue Date: 2013
Language : German
Subjects : Lebensmittel; Ernährungswirtschaft; Nachhaltigkeit
Subject (DDC) : 338.927: Environmental economics and sustainable development
Abstract: Die Nachhaltigkeit unserer Lebensmittel ist ein wichtiges Thema, ist die Ernährung doch für einen Drittel der durch Konsum verursachten Umweltbelastungen verantwortlich. Diese Belastungen ergeben sich über die ganze Wertschöpfungskette hinweg. Massnahmen zur Reduktion sind deshalb vielfältig und müssen in der Verarbeitung, der Logistik, beim Konsum und bei der Entsorgung (Food Waste) ansetzen.
Further description : Tagungsreferat
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/10299
Fulltext version : Published version
License (according to publishing contract) : Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Appears in Collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.