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Issue DateTitleInvolved Person(s)
2016Identification of phage receptors in Erwinia amylovora after transposon mutagenesisKnecht, Leandra; Born, Yannick; Loessner, Martin; Fieseler, Lars
2015Implications of the phage depolymerase DpoL1 on Erwinia amylovoraBorn, Yannick; Klumpp, Jochen; Zurfluh, Katrin; Duffy, Brion; Loessner, Martin, et al
2019In-host evolution of Staphylococcus epidermidis in a pacemaker-associated endocarditis resulting in increased antibiotic toleranceDengler Haunreiter, Vanina; Boumasmoud, Mathilde; Häffner, Nicola; Wipfli, Dennis; Leimer, Nadja, et al
Sep-2023Influence of ozone treatment during storage on odour-active compounds, total titratable acidity, and ascorbic acid in oranges and bananasUllrich, Lisa; Gillich, Elodie; André, Amandine; Panarese, Sandra; Imhaus, Anne Flore, et al
2013Interview mit Prof. Dr. Martin Sievers zu seinen Borreliose-ForschungenLietha, Claudia
2020Isolation and identification of actinomycetes strains from Switzerland and their biotechnological potentialArn, Fabienne; Frasson, David; Kroslakova, Ivana; Rezzonico, Fabio; Pothier, Joël, et al
23-Dec-2020Isolation of a novel lytic bacteriophage against a nosocomial methicillin-resistant Staphylococcus aureus belonging to ST45Pertics, Botond Zsombor; Szénásy, Dalma; Dunai, Dániel; Born, Yannick; Fieseler, Lars, et al
2009Lebensmittel nicht tierischer Herkunft : Kapitel Kakao und KakaogetränkeKrapf, Tamara; Gantenbein-Demarchi, Corinne
2009Lebensmittel nicht tierischer Herkunft : Kapitel SüsswarenGantenbein-Demarchi, Corinne; Krapf, Tamara
Nov-2021Leitfaden zur Reduktion von Lebensmittelverlusten bei der Abgabe von Lebensmitteln : rechtliche Aspekte und Lebensmittelsicherheit (Grundlagenbericht)Beretta, Claudio; Kremer-Hartmann, Katrin; Spielmann-Prada, Giovanna; Züst, Monja; Gantenbein-Demarchi, Corinne, et al
Nov-2021Leitfaden zur Reduktion von Lebensmittelverlusten bei der Datierung von Lebensmitteln : rechtliche Aspekte und Lebensmittelsicherheit (Grundlagenbericht)Spielmann-Prada, Giovanna; Kremer-Hartmann, Katrin; Züst, Monja; Beretta, Claudio; Müller, Claudia, et al
2020Massnahmen zur Beherrschung mikrobiologischer Risiken verursacht durch Vibrio spp.Stöppelmann, Felix; Fieseler, Lars
2004Metal solubilization from metal-containing solid materials by Chromobacterium violaceumFaramazi, Mohammad; Stagars, Marion; Pensini, Enrico; Krebs, Walter; Brandl, Helmut
2004Microbial metal mobilization from rocks by HCN-forming bacteriaBrandl, Helmut; Faramzi, Mohammad; Stadelmann, Benaja; Krebs, Walter
2004Microbial metal mobilization from solids by cyanogenic microorganismsFaramazi, Mohammad; Pensini, Enrico; Krebs, Walter; Brandl, Helmut
2023Monoclonal antibody-based localization of major diagnostic antigens in metacestode tissue, excretory/secretory products, and extracellular vesicles of Echinococcus speciesKronenberg, Philipp; Reinehr, Michael; Eichenberger, Ramon; Hasler, Sina; Laurimäe, Teivi, et al
2007Möglichkeiten zur Verhinderung der Brotkrankheit "Fadenziehen" in WeizenbrotenKovalj, Tamara; Gantenbein-Demarchi, Corinne; Kleinert, Michael
2018Mutations in the bcs operon of Erwinia amylovora abolish infection by bacteriophages S6 and M7Knecht, Leandra; Heinrich, Nadine; Felder, Katja; Born, Yannick; Pelludat, Cosima, et al
2015Nachweis und Kontrolle der Keimbelastung im LebensmittelFieseler, Lars
2007Novel approach in bioleaching? : the use of HCN-forming bacteria to mobilize metals water as soluble cyanide complexesBrandl, Helmut; Faramazi, Mohammad; Krebs, Walter; Lehmann, Stefan; Matrinelli, Daniel, et al