Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Person
Title
Issue Date
ZHAW Projects
Organisational Unit
Publication Type
Subject (DDC)
Subject
Keywords for Webfeeds
Series
ZHAW Magazines
Language
Deutsch
English
Sign on to:
My workspace
Receive email
updates
Edit Profile
ZHAW digitalcollection
Browsing by Organisational Unit Institut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI)
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Metadata reports
CSV (short)
RIS
BibTeX
Showing results 29 to 48 of 639
< previous
next >
Issue Date
Title
Involved Person(s)
13-Dec-2023
Addition of particle stabilised foams to optimise the quality of gluten‐free toast bread
Schmid, Tamara
;
Steinegger, Stefanie
;
Kinner, Mathias
;
Müller, Nadina
2010
Adipositas bei Jugendlichen korreliert mit einem Netzwerk aus sozialen Faktoren, Medien- und Alkoholkonsum sowie spezifischen Lebensmittelpräferenzen
Müller, Claudia
;
Stolberg, Andreas
;
Krömker, Dörthe
;
Bode, Christiane
;
Parlesak, Alexandr
Aug-2021
Age-related associations of selected odours - what differences exist between language regions and different age-groups in Switzerland? : sub study of the international study : smells like teen spirit II
Julius, Nina
;
Bongartz, Annette
;
Cezanne, Marie-Louise
;
Deneulin, Pascale
;
Guggenbühl, Barbara
, et al
2011
Aktive Verpackungen für Lebensmittel
Yildirim, Selçuk
;
Renke, Nadine
24-Dec-2022
Alcohol consumption : context and association with mortality in Switzerland
Suter, Flurina
;
Pestoni, Giulia
;
Sych, Janice Marie
;
Rohrmann, Sabine
;
Braun, Julia
, et al
21-Mar-2011
Allergene korrekt deklariert : Leitfaden für eine gute Kennzeichnungspraxis von Allergenen in vorverpackten Lebensmitteln und ein angepasstes Allergenmanagement in der Lebensmittelproduktion
Stalder, Karin
;
Stalder, Urs
;
Flury, Doris
;
Hodler, Beat
;
Breitenmoser, Alda
, et al
2013
Alte Kartoffelsorten im Blick der Sensorik
Bongartz, Annette
;
Klauser, Eugenia
2019
An app to improve eating habits of adolescents and young adults (Challenge to Go) : systematic development of a theory-based and target group-adapted mobile app intervention
Rohde, Anna
;
Duensing, Anja
;
Dawczynski, Christine
;
Godemann, Jasmin
;
Lorkowski, Stefan
, et al
25-Apr-2019
An approach to reducing food loss : how by-products of the milling industries can be successfully integrated in the food chain
Müller, Denise
;
Miescher Schwenninger, Susanne
9-Nov-2015
An online NP-HPLC-DPPH method for the determination of the antioxidant activity of condensed polyphenols in cocoa
Pedan, Vasilisa
;
Fischer, Norbert
;
Rohn, Sascha
9-Mar-2018
Analyse der bestehenden Leitlinien zur Gestaltung der Gemeinschaftsverpflegung im Schulbereich in der Schweiz
Holzmann, Martina
;
Daniel, Markus
;
Brombach, Christine
1999
Anthocyangehalt der Traubenbeeren als Parameter zur Bestimmung der Traubenqualität und der Extraktionsintensität
Bernath, Konrad
;
Flüeler, Thomas
;
Bättig, Hans
;
Rudnicki, Fritz
;
Pfliehinger, Marco
, et al
2022
Antifungal activity of lactic acid bacteria isolated from kunu-zaki, a cereal-based Nigerian fermented beverage
Ogunremi, Omotade Richard
;
Freimüller Leischtfeld, Susette
;
Mischler, Sandra
;
Miescher Schwenninger, Susanne
4-Jan-2020
Antioxidant activity and phenolic profile of selected organic and conventional honeys from Poland
Halagarda, Michał
;
Groth, Sabrina
;
Popek, Stanisław
;
Rohn, Sascha
;
Pedan, Vasilisa
2015
Anwendungsgebiete der Sensorik (V); Körperpflege und Kosmetika (Kapitel 2.3) : kosmetische Produkte
Huber, Petra
2020
Apfelweine mit Hopfen : Veränderung der sensorischen Wahrnehmung
Beck, Tom
;
Häfele, Martin
;
Flüeler, Thomas
;
Gerber, Oliver
Oct-2012
Application of a novel bioingredient based on co-fermentation of Weissella confusa and Propionibacterium freudenreichii to improve shelf-life and quality of bakery products
Malang, Saskia
;
Grattepanche, Frank
;
Mendez, Viktoria
;
Yildirim, Selçuk
;
Lacroix, Christophe
Dec-2022
Application of antimicrobial packaging based on modified calcium carbonate and EOs for RTE meat products
Rüegg, Nadine
;
Teixeira, Stephanie Rosa
;
Beck, Barbara Maria
;
Monnard, Fabien Wilhelm
;
Menard, Rico
, et al
Jun-2022
Application of bacteriophages EP75 and EP335 efficiently reduces viable cell counts of Escherichia coli O157 on beef and vegetables
Witte, Sander
;
Huijboom, Linda
;
Klamert, Silvia
;
van de Straat, Leoni
;
Hagens, Steven
, et al
May-2015
Application of Lactobacillus amylovorus DSM19280 in gluten-free sourdough bread to improve the microbial shelf life
Axel, Claudia
;
Röcker, Bettina
;
Brosnan, Brid
;
Zannini, Emanuele
;
Furey, Ambrose
, et al