Title: Analyse der bestehenden Leitlinien zur Gestaltung der Gemeinschaftsverpflegung im Schulbereich in der Schweiz
Authors : Holzmann, Martina
Daniel, Markus
Brombach, Christine
Conference details: 55. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Stuttgart-Hohenheim, 7.-9.3.2018
Issue Date: 9-Mar-2018
Language : Deutsch / German
Subject (DDC) : 371: Schulen und schulische Tätigkeiten / Schools & their activities
613.2: Diätetik / Dietetics
Departement: Life Sciences und Facility Management
Organisational Unit: Institut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI)
Publication type: Konferenz: Poster / Conference Poster
Type of review: Peer review (Abstract)
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/4054
License (according to publishing contract) : Lizenz gemäss Verlagsvertrag / Licence according to publishing contract
Appears in Collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.