Title: E 621 und das «China- Restaurant-Syndrom»
Authors : Kirchsteiger-Meier, Evelyn
Meyer, Silvana
Cézanne, Marie-Louise
Published in : Lebensmittel-Technologie
Volume(Issue) : 2011
Issue : 3
Pages : 31
Publisher / Ed. Institution : Binkert Medien
Issue Date: 2011
License (according to publishing contract) : Licence according to publishing contract
Language : German
Subjects : E621; Geschmacksverstärker; Zusatzstoffe; Lebensmittelrecht
Subject (DDC) : 664: Food technology
Abstract: Mononatriumglutamat E 621 wird gerne als Geschmacksverstärker eingesetzt. Unter Konsumenten bestehen dazu jedoch Unsicherheiten, insbesondere auch rund um das «China-Restaurant-Syndrom». Was also hat es mit E 621 auf sich? Eine Faktensammlung.
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Publication type: Contribution to magazine or newspaper
ISSN: 0256-6575
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/9785
Appears in Collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

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