Publication type: Contribution to magazine or newspaper
Title: E 621 und das «China- Restaurant-Syndrom»
Authors: Kirchsteiger-Meier, Evelyn
Meyer, Silvana
Cézanne, Marie-Louise
Published in: Lebensmittel-Technologie
Volume(Issue): 2011
Issue: 3
Page(s): 31
Issue Date: 2011
Publisher / Ed. Institution: Binkert Medien
ISSN: 0256-6575
Language: German
Subjects: E621; Geschmacksverstärker; Zusatzstoffe; Lebensmittelrecht
Subject (DDC): 664: Food technology
Abstract: Mononatriumglutamat E 621 wird gerne als Geschmacksverstärker eingesetzt. Unter Konsumenten bestehen dazu jedoch Unsicherheiten, insbesondere auch rund um das «China-Restaurant-Syndrom». Was also hat es mit E 621 auf sich? Eine Faktensammlung.
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/9785
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

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Kirchsteiger-Meier, E., Meyer, S., & Cézanne, M.-L. (2011). E 621 und das «China- Restaurant-Syndrom». Lebensmittel-Technologie, 2011(3), 31.
Kirchsteiger-Meier, E., Meyer, S. and Cézanne, M.-L. (2011) ‘E 621 und das «China- Restaurant-Syndrom»’, Lebensmittel-Technologie, 2011(3), p. 31.
E. Kirchsteiger-Meier, S. Meyer, and M.-L. Cézanne, “E 621 und das «China- Restaurant-Syndrom»,” Lebensmittel-Technologie, vol. 2011, no. 3, p. 31, 2011.
KIRCHSTEIGER-MEIER, Evelyn, Silvana MEYER und Marie-Louise CÉZANNE, 2011. E 621 und das «China- Restaurant-Syndrom». Lebensmittel-Technologie. 2011. Bd. 2011, Nr. 3, S. 31
Kirchsteiger-Meier, Evelyn, Silvana Meyer, and Marie-Louise Cézanne. 2011. “E 621 und das «China- Restaurant-Syndrom».” Lebensmittel-Technologie 2011 (3): 31.
Kirchsteiger-Meier, Evelyn, et al. “E 621 und das «China- Restaurant-Syndrom».” Lebensmittel-Technologie, vol. 2011, no. 3, 2011, p. 31.


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