Publication type: | Conference poster |
Type of review: | Peer review (abstract) |
Title: | Le type de déjeuner est-il associé à la qualité globale de l’alimentation en Suisse? Données de l’enquête nationale sur l’alimentation menuCH |
Authors: | Krieger, Jean-Philippe Chatelan, Angeline Pestoni, Giulia Sych, Janice Marie Faeh, David Bochud, Murielle Rohrmann, Sabine |
Conference details: | Swiss Public Health Conference 2018, Neuchâtel, 7-8 November 2018 |
Issue Date: | 7-Nov-2018 |
Language: | French |
Subject (DDC): | 613.2: Dietetics 614: Public health and prevention of disease |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/8236 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Licence according to publishing contract |
Departement: | Life Sciences and Facility Management |
Organisational Unit: | Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI) |
Published as part of the ZHAW project: | Was isst die Schweiz? |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Krieger, J.-P., Chatelan, A., Pestoni, G., Sych, J. M., Faeh, D., Bochud, M., & Rohrmann, S. (2018, November 7). Le type de déjeuner est-il associé à la qualité globale de l’alimentation en Suisse? Données de l’enquête nationale sur l’alimentation menuCH. Swiss Public Health Conference 2018, Neuchâtel, 7-8 November 2018.
Krieger, J.-P. et al. (2018) ‘Le type de déjeuner est-il associé à la qualité globale de l’alimentation en Suisse? Données de l’enquête nationale sur l’alimentation menuCH’, in Swiss Public Health Conference 2018, Neuchâtel, 7-8 November 2018.
J.-P. Krieger et al., “Le type de déjeuner est-il associé à la qualité globale de l’alimentation en Suisse? Données de l’enquête nationale sur l’alimentation menuCH,” in Swiss Public Health Conference 2018, Neuchâtel, 7-8 November 2018, Nov. 2018.
KRIEGER, Jean-Philippe, Angeline CHATELAN, Giulia PESTONI, Janice Marie SYCH, David FAEH, Murielle BOCHUD und Sabine ROHRMANN, 2018. Le type de déjeuner est-il associé à la qualité globale de l’alimentation en Suisse? Données de l’enquête nationale sur l’alimentation menuCH. In: Swiss Public Health Conference 2018, Neuchâtel, 7-8 November 2018. Conference poster. 7 November 2018
Krieger, Jean-Philippe, Angeline Chatelan, Giulia Pestoni, Janice Marie Sych, David Faeh, Murielle Bochud, and Sabine Rohrmann. 2018. “Le type de déjeuner est-il associé à la qualité globale de l’alimentation en Suisse? Données de l’enquête nationale sur l’alimentation menuCH.” Conference poster. In Swiss Public Health Conference 2018, Neuchâtel, 7-8 November 2018.
Krieger, Jean-Philippe, et al. “Le type de déjeuner est-il associé à la qualité globale de l’alimentation en Suisse? Données de l’enquête nationale sur l’alimentation menuCH.” Swiss Public Health Conference 2018, Neuchâtel, 7-8 November 2018, 2018.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.