Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Krieger, Jean-Philippe | - |
dc.contributor.author | Chatelan, Angeline | - |
dc.contributor.author | Pestoni, Giulia | - |
dc.contributor.author | Sych, Janice Marie | - |
dc.contributor.author | Faeh, David | - |
dc.contributor.author | Bochud, Murielle | - |
dc.contributor.author | Rohrmann, Sabine | - |
dc.date.accessioned | 2018-07-17T14:13:11Z | - |
dc.date.available | 2018-07-17T14:13:11Z | - |
dc.date.issued | 2018-11-07 | - |
dc.identifier.uri | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/8236 | - |
dc.language.iso | fr | de_CH |
dc.rights | Licence according to publishing contract | de_CH |
dc.subject.ddc | 613.2: Diätetik | de_CH |
dc.subject.ddc | 614: Public Health und Gesundheitsförderung | de_CH |
dc.title | Le type de déjeuner est-il associé à la qualité globale de l’alimentation en Suisse? Données de l’enquête nationale sur l’alimentation menuCH | de_CH |
dc.type | Konferenz: Poster | de_CH |
dcterms.type | Text | de_CH |
zhaw.departement | Life Sciences und Facility Management | de_CH |
zhaw.organisationalunit | Institut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI) | de_CH |
zhaw.conference.details | Swiss Public Health Conference 2018, Neuchâtel, 7-8 November 2018 | de_CH |
zhaw.funding.eu | No | de_CH |
zhaw.originated.zhaw | Yes | de_CH |
zhaw.publication.status | publishedVersion | de_CH |
zhaw.publication.review | Peer review (Abstract) | de_CH |
zhaw.webfeed | LM-Technologie | de_CH |
zhaw.webfeed | Health Research Hub (LSFM) | de_CH |
zhaw.webfeed | Ernährung | de_CH |
zhaw.funding.zhaw | Was isst die Schweiz? | de_CH |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show simple item record
Krieger, J.-P., Chatelan, A., Pestoni, G., Sych, J. M., Faeh, D., Bochud, M., & Rohrmann, S. (2018, November 7). Le type de déjeuner est-il associé à la qualité globale de l’alimentation en Suisse? Données de l’enquête nationale sur l’alimentation menuCH. Swiss Public Health Conference 2018, Neuchâtel, 7-8 November 2018.
Krieger, J.-P. et al. (2018) ‘Le type de déjeuner est-il associé à la qualité globale de l’alimentation en Suisse? Données de l’enquête nationale sur l’alimentation menuCH’, in Swiss Public Health Conference 2018, Neuchâtel, 7-8 November 2018.
J.-P. Krieger et al., “Le type de déjeuner est-il associé à la qualité globale de l’alimentation en Suisse? Données de l’enquête nationale sur l’alimentation menuCH,” in Swiss Public Health Conference 2018, Neuchâtel, 7-8 November 2018, Nov. 2018.
KRIEGER, Jean-Philippe, Angeline CHATELAN, Giulia PESTONI, Janice Marie SYCH, David FAEH, Murielle BOCHUD und Sabine ROHRMANN, 2018. Le type de déjeuner est-il associé à la qualité globale de l’alimentation en Suisse? Données de l’enquête nationale sur l’alimentation menuCH. In: Swiss Public Health Conference 2018, Neuchâtel, 7-8 November 2018. Conference poster. 7 November 2018
Krieger, Jean-Philippe, Angeline Chatelan, Giulia Pestoni, Janice Marie Sych, David Faeh, Murielle Bochud, and Sabine Rohrmann. 2018. “Le type de déjeuner est-il associé à la qualité globale de l’alimentation en Suisse? Données de l’enquête nationale sur l’alimentation menuCH.” Conference poster. In Swiss Public Health Conference 2018, Neuchâtel, 7-8 November 2018.
Krieger, Jean-Philippe, et al. “Le type de déjeuner est-il associé à la qualité globale de l’alimentation en Suisse? Données de l’enquête nationale sur l’alimentation menuCH.” Swiss Public Health Conference 2018, Neuchâtel, 7-8 November 2018, 2018.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.