Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorKrieger, Jean-Philippe-
dc.contributor.authorChatelan, Angeline-
dc.contributor.authorPestoni, Giulia-
dc.contributor.authorSych, Janice Marie-
dc.contributor.authorFaeh, David-
dc.contributor.authorBochud, Murielle-
dc.contributor.authorRohrmann, Sabine-
dc.date.accessioned2018-07-17T14:13:11Z-
dc.date.available2018-07-17T14:13:11Z-
dc.date.issued2018-11-07-
dc.identifier.urihttps://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/8236-
dc.language.isofrde_CH
dc.rightsLicence according to publishing contractde_CH
dc.subject.ddc613.2: Diätetikde_CH
dc.subject.ddc614: Public Health und Gesundheitsförderungde_CH
dc.titleLe type de déjeuner est-il associé à la qualité globale de l’alimentation en Suisse? Données de l’enquête nationale sur l’alimentation menuCHde_CH
dc.typeKonferenz: Posterde_CH
dcterms.typeTextde_CH
zhaw.departementLife Sciences und Facility Managementde_CH
zhaw.organisationalunitInstitut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI)de_CH
zhaw.conference.detailsSwiss Public Health Conference 2018, Neuchâtel, 7-8 November 2018de_CH
zhaw.funding.euNode_CH
zhaw.originated.zhawYesde_CH
zhaw.publication.statuspublishedVersionde_CH
zhaw.publication.reviewPeer review (Abstract)de_CH
zhaw.webfeedLM-Technologiede_CH
zhaw.webfeedHealth Research Hub (LSFM)de_CH
zhaw.webfeedErnährungde_CH
zhaw.funding.zhawWas isst die Schweiz?de_CH
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show simple item record
Krieger, J.-P., Chatelan, A., Pestoni, G., Sych, J. M., Faeh, D., Bochud, M., & Rohrmann, S. (2018, November 7). Le type de déjeuner est-il associé à la qualité globale de l’alimentation en Suisse? Données de l’enquête nationale sur l’alimentation menuCH. Swiss Public Health Conference 2018, Neuchâtel, 7-8 November 2018.
Krieger, J.-P. et al. (2018) ‘Le type de déjeuner est-il associé à la qualité globale de l’alimentation en Suisse? Données de l’enquête nationale sur l’alimentation menuCH’, in Swiss Public Health Conference 2018, Neuchâtel, 7-8 November 2018.
J.-P. Krieger et al., “Le type de déjeuner est-il associé à la qualité globale de l’alimentation en Suisse? Données de l’enquête nationale sur l’alimentation menuCH,” in Swiss Public Health Conference 2018, Neuchâtel, 7-8 November 2018, Nov. 2018.
KRIEGER, Jean-Philippe, Angeline CHATELAN, Giulia PESTONI, Janice Marie SYCH, David FAEH, Murielle BOCHUD und Sabine ROHRMANN, 2018. Le type de déjeuner est-il associé à la qualité globale de l’alimentation en Suisse? Données de l’enquête nationale sur l’alimentation menuCH. In: Swiss Public Health Conference 2018, Neuchâtel, 7-8 November 2018. Conference poster. 7 November 2018
Krieger, Jean-Philippe, Angeline Chatelan, Giulia Pestoni, Janice Marie Sych, David Faeh, Murielle Bochud, and Sabine Rohrmann. 2018. “Le type de déjeuner est-il associé à la qualité globale de l’alimentation en Suisse? Données de l’enquête nationale sur l’alimentation menuCH.” Conference poster. In Swiss Public Health Conference 2018, Neuchâtel, 7-8 November 2018.
Krieger, Jean-Philippe, et al. “Le type de déjeuner est-il associé à la qualité globale de l’alimentation en Suisse? Données de l’enquête nationale sur l’alimentation menuCH.” Swiss Public Health Conference 2018, Neuchâtel, 7-8 November 2018, 2018.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.