Title: Was bleibt, was ändert sich? Eine 3-Generationen-Studie zum Verzehr von und Umgang mit Lebensmitteln
Authors : Brombach, Christine
Haefeli, Deborah
Bartsch, Silke
Clauss, Sophie
Winkler, Gertrud
Published in : Ernährungs-Umschau
Volume(Issue) : 61
Issue : 11
Pages : 171
Pages to: 177
Publisher / Ed. Institution : Umschau-Zeitschriftenverlag
Issue Date: Nov-2014
Language : Deutsch / German
Subject (DDC) : 613.2: Diätetik
Departement: Life Sciences und Facility Management
Organisational Unit: Institut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI)
Publication type: Beitrag in Magazin oder Zeitung / Contribution to Magazine or Newspaper
ISSN: 0174-0008
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/4522
License (according to publishing contract) : Lizenz gemäss Verlagsvertrag / Licence according to publishing contract
Appears in Collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.