Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: https://doi.org/10.21256/zhaw-1860
Publikationstyp: Konferenz: Poster
Art der Begutachtung: Keine Angabe
Titel: Quality discrimination of EVOOs : insights from the long-term project: international olive oil award – Zurich
Autor/-in: Popp, Martin
Bongartz, Annette
DOI: 10.21256/zhaw-1860
Angaben zur Konferenz: 11th Euro Fed Lipid Congress and 30th ISF lecture series "Oils, Fats and Lipids: New Strategies for a High Quality Future", Antalya, Turkey, 27-30 October 2013
Erscheinungsdatum: 30-Okt-2013
Verlag / Hrsg. Institution: ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften
Sprache: Englisch
Schlagwörter: Olive oil; Sensory evaluation; Discrimination; Quality
Fachgebiet (DDC): 664: Lebensmitteltechnologie
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/4252
Volltext Version: Publizierte Version
Lizenz (gemäss Verlagsvertrag): Lizenz gemäss Verlagsvertrag
Departement: Life Sciences und Facility Management
Organisationseinheit: Institut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI)
Enthalten in den Sammlungen:Publikationen Life Sciences und Facility Management

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Popp, M., & Bongartz, A. (2013, October 30). Quality discrimination of EVOOs : insights from the long-term project: international olive oil award – Zurich. 11th Euro Fed Lipid Congress and 30th ISF Lecture Series “Oils, Fats and Lipids: New Strategies for a High Quality Future”, Antalya, Turkey, 27-30 October 2013. https://doi.org/10.21256/zhaw-1860
Popp, M. and Bongartz, A. (2013) ‘Quality discrimination of EVOOs : insights from the long-term project: international olive oil award – Zurich’, in 11th Euro Fed Lipid Congress and 30th ISF lecture series ‘Oils, Fats and Lipids: New Strategies for a High Quality Future’, Antalya, Turkey, 27-30 October 2013. ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften. Available at: https://doi.org/10.21256/zhaw-1860.
M. Popp and A. Bongartz, “Quality discrimination of EVOOs : insights from the long-term project: international olive oil award – Zurich,” in 11th Euro Fed Lipid Congress and 30th ISF lecture series “Oils, Fats and Lipids: New Strategies for a High Quality Future”, Antalya, Turkey, 27-30 October 2013, Oct. 2013. doi: 10.21256/zhaw-1860.
POPP, Martin und Annette BONGARTZ, 2013. Quality discrimination of EVOOs : insights from the long-term project: international olive oil award – Zurich. In: 11th Euro Fed Lipid Congress and 30th ISF lecture series „Oils, Fats and Lipids: New Strategies for a High Quality Future“, Antalya, Turkey, 27-30 October 2013. Conference poster. ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften. 30 Oktober 2013
Popp, Martin, and Annette Bongartz. 2013. “Quality Discrimination of EVOOs : Insights from the Long-Term Project: International Olive Oil Award – Zurich.” Conference poster. In 11th Euro Fed Lipid Congress and 30th ISF Lecture Series “Oils, Fats and Lipids: New Strategies for a High Quality Future”, Antalya, Turkey, 27-30 October 2013. ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften. https://doi.org/10.21256/zhaw-1860.
Popp, Martin, and Annette Bongartz. “Quality Discrimination of EVOOs : Insights from the Long-Term Project: International Olive Oil Award – Zurich.” 11th Euro Fed Lipid Congress and 30th ISF Lecture Series “Oils, Fats and Lipids: New Strategies for a High Quality Future”, Antalya, Turkey, 27-30 October 2013, ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften, 2013, https://doi.org/10.21256/zhaw-1860.


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