Please use this identifier to cite or link to this item: https://doi.org/10.21256/zhaw-1851
Publication type: Contribution to magazine or newspaper
Title: Schmecken Senioren anders? : Einblick in die Arbeit mit dem Wädenswiler Seniorenpanel
Authors: Kinner, Julia
Bruckner, Michael Josef
Rudorf, Julia
Bongartz, Annette
DOI: 10.21256/zhaw-1851
Published in: DLG Lebensmittel
Volume(Issue): 2014
Issue: 2
Page(s): 14
Pages to: 17
Issue Date: 2014
Publisher / Ed. Institution: DLG
ISSN: 2190-7633
Language: German
Subjects: Senior; Beliebtheit; Apfelsaft; Sensorik
Subject (DDC): 664: Food technology
Abstract: Die Bevölkerung wird in den Industriestaaten immer älter, was Veränderungen in vielen Lebensbereichen nach sich zieht. Für die Lebensmittelindustrie ergeben sich daraus für die Entwicklung und Gestaltung von bedarfs- und bedürfnisgerechten Lebensmittelangeboten neue Herausforderungen. Am Institut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI) der Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften (ZHAW) werden im Rahmen einer mehrjährigen Studie die Zusammenhänge zwischen Alter, Ernährungs- und Gesundheitsstatus, sowie der sensorischen Wahrnehmung von Lebensmitteln untersucht.
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/4236
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2014_Kinner_Schmecken_Senioren_anders.pdf231.94 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Kinner, J., Bruckner, M. J., Rudorf, J., & Bongartz, A. (2014). Schmecken Senioren anders? : Einblick in die Arbeit mit dem Wädenswiler Seniorenpanel. DLG Lebensmittel, 2014(2), 14–17. https://doi.org/10.21256/zhaw-1851
Kinner, J. et al. (2014) ‘Schmecken Senioren anders? : Einblick in die Arbeit mit dem Wädenswiler Seniorenpanel’, DLG Lebensmittel, 2014(2), pp. 14–17. Available at: https://doi.org/10.21256/zhaw-1851.
J. Kinner, M. J. Bruckner, J. Rudorf, and A. Bongartz, “Schmecken Senioren anders? : Einblick in die Arbeit mit dem Wädenswiler Seniorenpanel,” DLG Lebensmittel, vol. 2014, no. 2, pp. 14–17, 2014, doi: 10.21256/zhaw-1851.
KINNER, Julia, Michael Josef BRUCKNER, Julia RUDORF und Annette BONGARTZ, 2014. Schmecken Senioren anders? : Einblick in die Arbeit mit dem Wädenswiler Seniorenpanel. DLG Lebensmittel. 2014. Bd. 2014, Nr. 2, S. 14–17. DOI 10.21256/zhaw-1851
Kinner, Julia, Michael Josef Bruckner, Julia Rudorf, and Annette Bongartz. 2014. “Schmecken Senioren anders? : Einblick in die Arbeit mit dem Wädenswiler Seniorenpanel.” DLG Lebensmittel 2014 (2): 14–17. https://doi.org/10.21256/zhaw-1851.
Kinner, Julia, et al. “Schmecken Senioren anders? : Einblick in die Arbeit mit dem Wädenswiler Seniorenpanel.” DLG Lebensmittel, vol. 2014, no. 2, 2014, pp. 14–17, https://doi.org/10.21256/zhaw-1851.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.