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2009Lebensmittel nicht tierischer Herkunft : Kapitel Kakao und KakaogetränkeKrapf, Tamara; Gantenbein-Demarchi, Corinne
2009When machine tastes coffee : successful prediction of coffee sensory profiles by instrumental methods based on on-line PTR-MSLindinger, Christian; Yeretzian, Chahan; Blank, Imre
2009SO2 in Most und Wein : Bestimmung, Dosierung und BedeutungFlüeler, Thomas; Häfele, Martin
2009Coffee roasting : exploring the impact of the time-temperature profile on the formation kinetics of volatile organic compounds by PTR-MSYeretzian, Chahan; Pollien, Philippe; Graus, Martin
26-Jan-2008When machine tastes coffee : an instrumental approach to predict the sensory profile of espresso coffeeLindinger, Christian; Labbe, David; Pollien, Philippe; Rytz, Andreas; Juillerat, Marcel A.; Yeretzian, Chahan; Blank, Imre
2008Reduktion von Salmonellen bei unterschiedlichen RöstparameternBenz, Karl; Gantenbein-Demarchi, Corinne; Penaloza-Inzurieta, Walter; Krapf, Tamara; Diep, Benjamin
2008Expression of multidisciplinary flavour science proceedings of the 12th Weurman Symposium : Interlaken, Switzerland, July 2008Blank, Imre; Wüst, Matthias; Yeretzian, Chahan
2008Doctor coffee : the amazing elixirYeretzian, Chahan
2008Sensorische Untersuchung von Wellness-GetränkenDürrschmid, Klaus; Mayr, T.; Svacinka, Rainer; Jaros, Doris; Rohm, Harald; Bongartz, Annette; Kneifel, Wolfgang
2008Schicksal des SO2 in farbintensiven RotweinenHäfele, Martin; Hühn, Tilo; Flüeler, Thomas; Bernath, Konrad
2007Plant cell culture based platform investigating biochemical processes in wine productionCuperus, S.; Eibl-Schindler, Regine; Hühn, Tilo; Amado, R.
2007Dem Aroma auf der Spur : ein neu entwickeltes System soll bei der Beschreibung von Kaffee-Aromen helfenChatelain, Karin; Bongartz, Annette
2005Bedeutung des Trübungs- und Feststoffmanagement für die WeinbereitungHühn, Tilo; Bernath, Konrad; Flüeler, Thomas; Fiselier, Kathrin; Galli, Jérôme; Hämmann, Andreas; Gerber, Oliver
2005Antioxidant, pro-oxidant and free radical processes in coffeePascual, Ederlinda; Yeretzian, Chahan; Pirker, Katharina; Goodman, Bernard
Apr-2004Das Aroma von Nespresso : eine Symphonie der SinneYeretzian, Chahan
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