Issue Date | Title | Involved Person(s) |
Aug-2021 | Energie- und klimabewusste Ernährung in städtischen Verpflegungsbetrieben | Berger, Verena; Müller, Claudia; Egeler, Gian-Andrea; Muir, Karen; Bradford, Sebastian, et al |
12-Apr-2021 | How life cycle–based science and practice support the transition towards a sustainable economy | Stucki, Matthias; Jattke, Marleen; Berr, Marcus; Desing, Harald; Green, Ashley, et al |
2021 | Die Kunst des guten Lebens : Ausstellung #misläbe | Skelton, Rahel; Bättig-Frey, Petra; Keller, Regula; Muir, Karen; Stucki, Matthias |
2021 | From bandages to buildings : identifying the environmental hotspots of hospitals | Keller, Regula; Muir, Karen; Roth, Florian; Jattke, Marleen; Stucki, Matthias |
Aug-2019 | Ökologische Bewertung von 93 Menüs in zwei Hochschulmensen : Ergebnisse aus einem transdisziplinären Feldexperiment | Muir, Karen; Keller, Regula; Stucki, Matthias |
30-Sep-2017 | The environmental mitigation potential of photovoltaic-powered irrigation in the production of South African maize | Wettstein, Sarah; Muir, Karen; Scharfy, Deborah; Stucki, Matthias |