Search


Results 1-15 of 641 (Search time: 0.017 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleInvolved Person(s)
Dec-2009Fit for the future : das ideale Reinigungskonzept für den SpitalalltagPericin Häfliger, Irina
Nov-2009An open-ended experiment : development from batch to automated flow injection analysis for phenolics determinationPetrozzi, Sergio
Nov-2009Besucherzählung Schweizerischer Nationalpark : Teil 1 Besucherzählung 2007 - SchlussberichtWernli, Michael; Haller, Diana; Campell, Seraina; Mühlethaler, Christoph; Filli, Flurin, et al
29-Jun-2009Parity violation in molecular spectroscopy and quantrum dynamicsStohner, Jürgen
Jun-2009Disposable bioreactors for plant liquid cultures at litre-scaleEibl-Schindler, Regine; Werner, Sören; Eibl, Dieter
Mar-2009Entwicklung eines Aromarades für BrotKleinert, Michael; Bongartz, Annette; Raemy, Esther
Mar-2009Phase-space volume of regions of trapped motion : multiple ring components and arcsBenet, Luis; Merlo, Olivier
11-Feb-2009Infrared multiphoton excitation in polyatomic moleculesStohner, Jürgen
2-Feb-2009Baubegleitendes Facility ManagementHubbuch, Markus
1-Feb-2009Disposable bioreactors in cell culture-based upstream processingEibl-Schindler, Regine; Eibl, Dieter
Feb-2009Sagen können wie es schmeckt : ein neues innovatives Aromarad hilft die Sprachlosigkeit bei der Beschreibung von Brotgeschmack zu überwindenKleinert, Michael; Bongartz, Annette; Raemy, Esther
2009Elimination of phenols, ammonia and cyanide in wash water from biomass gasification, and nitrogen recycling using planted trickling filtersGraber, Andreas; Skvarc, Robert; Junge-Berberović, Ranka
2009Kontrolle und Visualisierung der Verteilung funktioneller Gruppen auf mesoporösem SiliciumdioxidGartmann, Nando; Brühwiler, Dominik
2009A spin-based measure of the coherence of belief-systems : theory and applicationChristen, Markus; Starostina, Tatiana; Schwarz, Daniel; Ott, Thomas
2009Lebensmittel nicht tierischer Herkunft : Kapitel SüsswarenGantenbein-Demarchi, Corinne; Krapf, Tamara
Results 1-15 of 641 (Search time: 0.017 seconds).