Please use this identifier to cite or link to this item:
https://doi.org/10.21256/zhaw-3531
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Brombach, Christine | - |
dc.date.accessioned | 2018-03-15T09:14:09Z | - |
dc.date.available | 2018-03-15T09:14:09Z | - |
dc.date.issued | 2018-03-09 | - |
dc.identifier.uri | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/3864 | - |
dc.language.iso | de | de_CH |
dc.publisher | Deutsche Gesellschaft für Ernährung | de_CH |
dc.rights | Licence according to publishing contract | de_CH |
dc.subject.ddc | 613.2: Diätetik | de_CH |
dc.title | Essen im Generationenverlauf : eine qualitative Mehrgenerationenstudie | de_CH |
dc.type | Konferenz: Poster | de_CH |
dcterms.type | Text | de_CH |
zhaw.departement | Life Sciences und Facility Management | de_CH |
zhaw.organisationalunit | Institut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI) | de_CH |
dc.identifier.doi | 10.21256/zhaw-3531 | - |
zhaw.conference.details | 55. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Stuttgart, Deutschland, 7.-9. März 2018 | de_CH |
zhaw.funding.eu | No | de_CH |
zhaw.originated.zhaw | Yes | de_CH |
zhaw.publication.status | publishedVersion | de_CH |
zhaw.publication.review | Peer review (Abstract) | de_CH |
zhaw.webfeed | Sensorik | de_CH |
zhaw.webfeed | Ernährung | de_CH |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Poster_DGE 2018_broc1.pdf | Poster | 944.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
Brombach, C. (2018, March 9). Essen im Generationenverlauf : eine qualitative Mehrgenerationenstudie. 55. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Stuttgart, Deutschland, 7.-9. März 2018. https://doi.org/10.21256/zhaw-3531
Brombach, C. (2018) ‘Essen im Generationenverlauf : eine qualitative Mehrgenerationenstudie’, in 55. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Stuttgart, Deutschland, 7.-9. März 2018. Deutsche Gesellschaft für Ernährung. Available at: https://doi.org/10.21256/zhaw-3531.
C. Brombach, “Essen im Generationenverlauf : eine qualitative Mehrgenerationenstudie,” in 55. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Stuttgart, Deutschland, 7.-9. März 2018, Mar. 2018. doi: 10.21256/zhaw-3531.
BROMBACH, Christine, 2018. Essen im Generationenverlauf : eine qualitative Mehrgenerationenstudie. In: 55. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Stuttgart, Deutschland, 7.-9. März 2018. Conference poster. Deutsche Gesellschaft für Ernährung. 9 März 2018
Brombach, Christine. 2018. “Essen im Generationenverlauf : eine qualitative Mehrgenerationenstudie.” Conference poster. In 55. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Stuttgart, Deutschland, 7.-9. März 2018. Deutsche Gesellschaft für Ernährung. https://doi.org/10.21256/zhaw-3531.
Brombach, Christine. “Essen im Generationenverlauf : eine qualitative Mehrgenerationenstudie.” 55. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Stuttgart, Deutschland, 7.-9. März 2018, Deutsche Gesellschaft für Ernährung, 2018, https://doi.org/10.21256/zhaw-3531.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.