Title: Was macht Ernährungsberatung nachhaltig und zukunftsfähig?
Authors : Brombach, Christine
Published in : Proceedings of the German Nutrition Society, Abstractband zum 55. Wissenschaftlichen Kongress
Volume(Issue) : 24
Conference details: 55. Jahreskonferenz der Deutschen Gesellschaft für Ernährung (DGE), Stuttgart Hohenheim, 8. März 2018
Publisher / Ed. Institution : Deutsche Gesellschaft für Ernährung e.V.
Publisher / Ed. Institution: Bonn
Issue Date: 8-Mar-2018
Language : Deutsch / German
Subject (DDC) : 613.2: Diätetik / Dietetics
Departement: Life Sciences und Facility Management
Organisational Unit: Institut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI)
Publication type: Konferenz: Sonstiges / Conference Other
Type of review: Keine Angabe / Not specified
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/3863
License (according to publishing contract) : Lizenz gemäss Verlagsvertrag / Licence according to publishing contract
Appears in Collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.