Publication type: | Conference other |
Type of review: | Not specified |
Title: | Was macht Ernährungsberatung nachhaltig und zukunftsfähig? |
Authors: | Brombach, Christine |
Proceedings: | Proceedings of the German Nutrition Society, Abstractband zum 55. Wissenschaftlichen Kongress |
Volume(Issue): | 24 |
Conference details: | 55. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Stuttgart, Deutschland, 7.-9. März 2018 |
Issue Date: | 8-Mar-2018 |
Publisher / Ed. Institution: | Deutsche Gesellschaft für Ernährung |
Publisher / Ed. Institution: | Bonn |
Language: | German |
Subject (DDC): | 613.2: Dietetics |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/3863 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Licence according to publishing contract |
Departement: | Life Sciences and Facility Management |
Organisational Unit: | Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI) |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Brombach, C. (2018). Was macht Ernährungsberatung nachhaltig und zukunftsfähig? [Conference presentation]. Proceedings of the German Nutrition Society, Abstractband zum 55. Wissenschaftlichen Kongress, 24.
Brombach, C. (2018) ‘Was macht Ernährungsberatung nachhaltig und zukunftsfähig?’, in Proceedings of the German Nutrition Society, Abstractband zum 55. Wissenschaftlichen Kongress. Bonn: Deutsche Gesellschaft für Ernährung.
C. Brombach, “Was macht Ernährungsberatung nachhaltig und zukunftsfähig?,” in Proceedings of the German Nutrition Society, Abstractband zum 55. Wissenschaftlichen Kongress, Mar. 2018, vol. 24.
BROMBACH, Christine, 2018. Was macht Ernährungsberatung nachhaltig und zukunftsfähig? In: Proceedings of the German Nutrition Society, Abstractband zum 55. Wissenschaftlichen Kongress. Conference presentation. Bonn: Deutsche Gesellschaft für Ernährung. 8 März 2018
Brombach, Christine. 2018. “Was macht Ernährungsberatung nachhaltig und zukunftsfähig?” Conference presentation. In Proceedings of the German Nutrition Society, Abstractband zum 55. Wissenschaftlichen Kongress. Vol. 24. Bonn: Deutsche Gesellschaft für Ernährung.
Brombach, Christine. “Was macht Ernährungsberatung nachhaltig und zukunftsfähig?” Proceedings of the German Nutrition Society, Abstractband zum 55. Wissenschaftlichen Kongress, vol. 24, Deutsche Gesellschaft für Ernährung, 2018.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.