Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Brombach, Christine | - |
dc.date.accessioned | 2018-03-15T09:13:28Z | - |
dc.date.available | 2018-03-15T09:13:28Z | - |
dc.date.issued | 2018-03-08 | - |
dc.identifier.uri | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/3863 | - |
dc.language.iso | de | de_CH |
dc.publisher | Deutsche Gesellschaft für Ernährung | de_CH |
dc.rights | Licence according to publishing contract | de_CH |
dc.subject.ddc | 613.2: Diätetik | de_CH |
dc.title | Was macht Ernährungsberatung nachhaltig und zukunftsfähig? | de_CH |
dc.type | Konferenz: Sonstiges | de_CH |
dcterms.type | Text | de_CH |
zhaw.departement | Life Sciences und Facility Management | de_CH |
zhaw.organisationalunit | Institut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI) | de_CH |
zhaw.publisher.place | Bonn | de_CH |
zhaw.conference.details | 55. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Stuttgart, Deutschland, 7.-9. März 2018 | de_CH |
zhaw.funding.eu | No | de_CH |
zhaw.originated.zhaw | Yes | de_CH |
zhaw.publication.status | publishedVersion | de_CH |
zhaw.volume | 24 | de_CH |
zhaw.publication.review | Not specified | de_CH |
zhaw.title.proceedings | Proceedings of the German Nutrition Society, Abstractband zum 55. Wissenschaftlichen Kongress | de_CH |
zhaw.webfeed | Sensorik | de_CH |
zhaw.webfeed | Ernährung | de_CH |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show simple item record
Brombach, C. (2018). Was macht Ernährungsberatung nachhaltig und zukunftsfähig? [Conference presentation]. Proceedings of the German Nutrition Society, Abstractband zum 55. Wissenschaftlichen Kongress, 24.
Brombach, C. (2018) ‘Was macht Ernährungsberatung nachhaltig und zukunftsfähig?’, in Proceedings of the German Nutrition Society, Abstractband zum 55. Wissenschaftlichen Kongress. Bonn: Deutsche Gesellschaft für Ernährung.
C. Brombach, “Was macht Ernährungsberatung nachhaltig und zukunftsfähig?,” in Proceedings of the German Nutrition Society, Abstractband zum 55. Wissenschaftlichen Kongress, Mar. 2018, vol. 24.
BROMBACH, Christine, 2018. Was macht Ernährungsberatung nachhaltig und zukunftsfähig? In: Proceedings of the German Nutrition Society, Abstractband zum 55. Wissenschaftlichen Kongress. Conference presentation. Bonn: Deutsche Gesellschaft für Ernährung. 8 März 2018
Brombach, Christine. 2018. “Was macht Ernährungsberatung nachhaltig und zukunftsfähig?” Conference presentation. In Proceedings of the German Nutrition Society, Abstractband zum 55. Wissenschaftlichen Kongress. Vol. 24. Bonn: Deutsche Gesellschaft für Ernährung.
Brombach, Christine. “Was macht Ernährungsberatung nachhaltig und zukunftsfähig?” Proceedings of the German Nutrition Society, Abstractband zum 55. Wissenschaftlichen Kongress, vol. 24, Deutsche Gesellschaft für Ernährung, 2018.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.