Publication type: Conference other
Type of review: Not specified
Title: Schokolade aus dem Fermenter : sensorische Evaluation von Schokoladen aus Zellkulturproduktion
Authors: Chatelain, Karin
Julius, Nina
et. al: No
Conference details: DACH 3-Länder-Tagung, Stuttgart, Deutschland, 19.-20. Oktober 2023
Issue Date: 20-Oct-2023
Language: German
Subjects: Sensorik; Schokolade; Zellkultur
Subject (DDC): 664: Food technology
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/29050
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

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Chatelain, K., & Julius, N. (2023, October 20). Schokolade aus dem Fermenter : sensorische Evaluation von Schokoladen aus Zellkulturproduktion. DACH 3-Länder-Tagung, Stuttgart, Deutschland, 19.-20. Oktober 2023.
Chatelain, K. and Julius, N. (2023) ‘Schokolade aus dem Fermenter : sensorische Evaluation von Schokoladen aus Zellkulturproduktion’, in DACH 3-Länder-Tagung, Stuttgart, Deutschland, 19.-20. Oktober 2023.
K. Chatelain and N. Julius, “Schokolade aus dem Fermenter : sensorische Evaluation von Schokoladen aus Zellkulturproduktion,” in DACH 3-Länder-Tagung, Stuttgart, Deutschland, 19.-20. Oktober 2023, Oct. 2023.
CHATELAIN, Karin und Nina JULIUS, 2023. Schokolade aus dem Fermenter : sensorische Evaluation von Schokoladen aus Zellkulturproduktion. In: DACH 3-Länder-Tagung, Stuttgart, Deutschland, 19.-20. Oktober 2023. Conference presentation. 20 Oktober 2023
Chatelain, Karin, and Nina Julius. 2023. “Schokolade aus dem Fermenter : sensorische Evaluation von Schokoladen aus Zellkulturproduktion.” Conference presentation. In DACH 3-Länder-Tagung, Stuttgart, Deutschland, 19.-20. Oktober 2023.
Chatelain, Karin, and Nina Julius. “Schokolade aus dem Fermenter : sensorische Evaluation von Schokoladen aus Zellkulturproduktion.” DACH 3-Länder-Tagung, Stuttgart, Deutschland, 19.-20. Oktober 2023, 2023.


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