Publication type: | Other (textual) |
Title: | Oxalsäure aus Schweizer Rhabarber |
Authors: | Häfele, Martin |
Extent: | 1 |
Issue Date: | Mar-2019 |
Publisher / Ed. Institution: | Verband Schweizer Gemüseproduzenten |
Publisher / Ed. Institution: | Bern |
Language: | German French |
Subjects: | Rhabarber; Oxalsäure; Antioxidationsmittel |
Subject (DDC): | 664: Food technology |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/17241 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Licence according to publishing contract |
Departement: | Life Sciences and Facility Management |
Organisational Unit: | Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI) |
Published as part of the ZHAW project: | Entwicklung eines Antioxidationsmittels für die Verarbeitung von frischen Früchten und Gemüse auf Basis von Rhabarbersaft |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Häfele, M. (2019). Oxalsäure aus Schweizer Rhabarber. Verband Schweizer Gemüseproduzenten.
Häfele, M. (2019) Oxalsäure aus Schweizer Rhabarber. Bern: Verband Schweizer Gemüseproduzenten.
M. Häfele, Oxalsäure aus Schweizer Rhabarber. Bern: Verband Schweizer Gemüseproduzenten, 2019.
HÄFELE, Martin, 2019. Oxalsäure aus Schweizer Rhabarber. Bern: Verband Schweizer Gemüseproduzenten
Häfele, Martin. 2019. Oxalsäure aus Schweizer Rhabarber. Bern: Verband Schweizer Gemüseproduzenten.
Häfele, Martin. Oxalsäure aus Schweizer Rhabarber. Verband Schweizer Gemüseproduzenten, 2019.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.