Please use this identifier to cite or link to this item: https://doi.org/10.21256/zhaw-5008
Publication type: Contribution to magazine or newspaper
Title: Wädenswiler Weintage 2017
Authors: Schumacher, Peter
DOI: 10.21256/zhaw-5008
Published in: Obst- und Weinbau
Volume(Issue): 153
Issue: 3
Pages: 4
Pages to: 7
Issue Date: 2017
Publisher / Ed. Institution: Verein Publikationen Spezialkulturen
ISSN: 1023-2958
Language: German
Subjects: Wädenswiler Weintage; Stickstoff; Weinbau; Bodenpflege; Weinmarketing
Subject (DDC): 634: Orchards, fruits and forestry
Abstract: Die Stickstoffversorgung steuert das Wachstum der Reben, ist aber auch wichtig für die Weinbereitung. An den Wädenswiler Weintagen vom 12. und 13. Januar wurden verschiedene Aspekte dieses Nährstoffs angesprochen. Ferner wurden die Möglichkeiten der herbizidfreien Bodenpflege aus technischer und wirtschaftlicher Sicht beleuchtet.
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/14787
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2017_Schumacher_Wädenswiler_Weintage_2017.pdf463.96 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.