Please use this identifier to cite or link to this item:
https://doi.org/10.21256/zhaw-5008
Publication type: | Contribution to magazine or newspaper |
Title: | Wädenswiler Weintage 2017 |
Authors: | Schumacher, Peter |
DOI: | 10.21256/zhaw-5008 |
Published in: | Obst- und Weinbau |
Volume(Issue): | 153 |
Issue: | 3 |
Pages: | 4 |
Pages to: | 7 |
Issue Date: | 2017 |
Publisher / Ed. Institution: | Verein Publikationen Spezialkulturen |
ISSN: | 1023-2958 |
Language: | German |
Subjects: | Wädenswiler Weintage; Stickstoff; Weinbau; Bodenpflege; Weinmarketing |
Subject (DDC): | 634: Orchards, fruits and forestry |
Abstract: | Die Stickstoffversorgung steuert das Wachstum der Reben, ist aber auch wichtig für die Weinbereitung. An den Wädenswiler Weintagen vom 12. und 13. Januar wurden verschiedene Aspekte dieses Nährstoffs angesprochen. Ferner wurden die Möglichkeiten der herbizidfreien Bodenpflege aus technischer und wirtschaftlicher Sicht beleuchtet. |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/14787 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Licence according to publishing contract |
Departement: | Life Sciences and Facility Management |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2017_Schumacher_Wädenswiler_Weintage_2017.pdf | 463.96 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.