Issue Date | Title | Involved Person(s) |
Mar-2017 | Touristischer Qualitätscheck : touristische Potenzialanalyse, Qualitätsüberprüfung und Strategieentwicklung | Forster, Stefan; Bitter, Gwendolin |
16-Feb-2017 | Was heisst Wirkung? | Müller, Urs |
1-Feb-2017 | Recent advances in effect-directed enzyme assays based on thin-layer chromatography | Wolfram, Evelyn; Bräm, Sarah |
Feb-2017 | Gesundheit, unser wichtigstes Gut | Brombach, Christine |
Feb-2017 | Essen für die Zukunft : Anforderungen an die Verpflegungskonzepte von Morgen | Brombach, Christine |
27-Jan-2017 | Effects of glycerol supply and specific growth rate on methanol-free production of CALB by P. pastoris : functional characterisation of a novel promoter | Looser, Verena; Lüthy, Dominik; Straumann, Marcel; Hecht, Katrin; Melzoch, Karel, et al |
27-Jan-2017 | Green technologies for food production : the mitigation potential in cereal, fruit and dairy value chains | Stucki, Matthias; Wettstein, Sarah; Scharfy, Deborah |
4-Jan-2017 | Water for extraction : composition, recommendations, and treatment | Wellinger, Marco; Smrke, Samo; Yeretzian, Chahan |
2017 | Umweltbildung mit Wirkung : eine Arbeitshilfe | Müller, Urs; Wilhelm, Sandra |
2017 | Hairy jumbo phages of Enterobacteriaceae | Buttimer, Collin; Born, Yannick; Hendrix, Hanne; Oliveria, Hugo; McAuliffe, Olivia, et al |
2017 | Textilreinigung: waschen oder verbrennen? | Pericin Häfliger, Irina; Maurer, Adrian |
2017 | Merkblatt 5 : Dynamik und Biodiversität in Auen | Fink, S.; Döring, M.; Franca, M.; Martín, E.; Nadyeina, O., et al |
2017 | Stickstoffnutzungseffizienz roher und anaerob vergorener Güllen : eine Studie mit unterschiedlichen 15N Methoden | Hutter, Monika; Krebs, Rolf; Mayer, Jochen |
2017 | Coffee roasting, blending before versus blending after roasting | Yeretzian, Chahan; Smrke, Samo; Wellinger, Marco; Opitz, Sebastian |
2017 | Development of a non-hydroxamate dual matrix metalloproteinase (MMP)-7/-13 inhibitor | Fischer, Thomas; Riedl, Rainer |