Issue Date | Title | Involved Person(s) |
Oct-2004 | Individualization of flavor preferences : toward a consumer-centric and individualized aroma science | Yeretzian, Chahan; Pollien, Philippe; Lindinger, Christian; Ali, Santo |
Jun-2004 | Thermal inactivation of Salmonella spp. and other microorganisms during chocolate making | Gantenbein-Demarchi, Corinne; Kovalj, Tamara; Kneifel, Wolfgang |
Jun-2004 | Prevention of the development of Bacillus cereus on germinated wheat grain as an ingredient of special bread | Gantenbein-Demarchi, Corinne; Bachmann, B.; Dossenbach, A. |
2004 | Verhinderung von Bacillus cereus auf gekeimten Getreidekörnern als Zusatz von Spezialbroten | Gantenbein-Demarchi, Corinne; Bachmann, B.; Dossenbach, A. |
2004 | Massnahmen zur Verhinderung der Entwicklung von Bacillus cereus auf Getreidekörnern als Zusatz von Spezialbroten | Gantenbein-Demarchi, Corinne; Bachmann, B.; Dossenbach, A. |