Publication type: Contribution to magazine or newspaper
Title: Schutz geographischer Angaben und Ursprungsbezeichnungen
Authors: Kirchsteiger-Meier, Evelyn
Kobler-Wehrli, Sonja
Published in: Lebensmittel-Technologie
Volume(Issue): 2010
Issue: 11
Page(s): 10
Issue Date: 2010
Publisher / Ed. Institution: Binkert Medien
ISSN: 0256-6575
Language: German
Subjects: Ursprungsbezeichnungen; Lebensmittelrecht; Geographische Angaben
Subject (DDC): 344: Labor, social, education and cultural law (CH)
Abstract: Gebietsnamen und traditionelle Bezeichnungen von landwirtschaftlichen Erzeugnissen, deren Qualität und Haupteigenschaften durch ihre geographische Herkunft bestimmt werden, lassen sich schützen. Wie funktioniert das?
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/9780
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Kirchsteiger-Meier, E., & Kobler-Wehrli, S. (2010). Schutz geographischer Angaben und Ursprungsbezeichnungen. Lebensmittel-Technologie, 2010(11), 10.
Kirchsteiger-Meier, E. and Kobler-Wehrli, S. (2010) ‘Schutz geographischer Angaben und Ursprungsbezeichnungen’, Lebensmittel-Technologie, 2010(11), p. 10.
E. Kirchsteiger-Meier and S. Kobler-Wehrli, “Schutz geographischer Angaben und Ursprungsbezeichnungen,” Lebensmittel-Technologie, vol. 2010, no. 11, p. 10, 2010.
KIRCHSTEIGER-MEIER, Evelyn und Sonja KOBLER-WEHRLI, 2010. Schutz geographischer Angaben und Ursprungsbezeichnungen. Lebensmittel-Technologie. 2010. Bd. 2010, Nr. 11, S. 10
Kirchsteiger-Meier, Evelyn, and Sonja Kobler-Wehrli. 2010. “Schutz geographischer Angaben und Ursprungsbezeichnungen.” Lebensmittel-Technologie 2010 (11): 10.
Kirchsteiger-Meier, Evelyn, and Sonja Kobler-Wehrli. “Schutz geographischer Angaben und Ursprungsbezeichnungen.” Lebensmittel-Technologie, vol. 2010, no. 11, 2010, p. 10.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.