Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Bongartz, Annette | - |
dc.contributor.author | Brombach, Christine | - |
dc.date.accessioned | 2018-04-06T14:49:30Z | - |
dc.date.available | 2018-04-06T14:49:30Z | - |
dc.date.issued | 2013-01 | - |
dc.identifier.issn | 0256-6575 | de_CH |
dc.identifier.uri | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/4924 | - |
dc.language.iso | de | de_CH |
dc.publisher | Binkert Medien | de_CH |
dc.relation.ispartof | Lebensmittel-Technologie | de_CH |
dc.rights | Licence according to publishing contract | de_CH |
dc.subject.ddc | 613.2: Diätetik | de_CH |
dc.subject.ddc | 664: Lebensmitteltechnologie | de_CH |
dc.title | Design for all - ein Konzept für die Zielgruppen von morgen? | de_CH |
dc.type | Beitrag in Magazin oder Zeitung | de_CH |
dcterms.type | Text | de_CH |
zhaw.departement | Life Sciences und Facility Management | de_CH |
zhaw.organisationalunit | Institut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI) | de_CH |
zhaw.funding.eu | No | de_CH |
zhaw.issue | 1-2 | de_CH |
zhaw.originated.zhaw | Yes | de_CH |
zhaw.pages.end | 11 | de_CH |
zhaw.pages.start | 10 | de_CH |
zhaw.publication.status | publishedVersion | de_CH |
zhaw.volume | 13 | de_CH |
zhaw.webfeed | Sensorik | de_CH |
zhaw.webfeed | Ernährung | de_CH |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show simple item record
Bongartz, A., & Brombach, C. (2013). Design for all - ein Konzept für die Zielgruppen von morgen? Lebensmittel-Technologie, 13(1-2), 10–11.
Bongartz, A. and Brombach, C. (2013) ‘Design for all - ein Konzept für die Zielgruppen von morgen?’, Lebensmittel-Technologie, 13(1-2), pp. 10–11.
A. Bongartz and C. Brombach, “Design for all - ein Konzept für die Zielgruppen von morgen?,” Lebensmittel-Technologie, vol. 13, no. 1-2, pp. 10–11, Jan. 2013.
BONGARTZ, Annette und Christine BROMBACH, 2013. Design for all - ein Konzept für die Zielgruppen von morgen? Lebensmittel-Technologie. Januar 2013. Bd. 13, Nr. 1-2, S. 10–11
Bongartz, Annette, and Christine Brombach. 2013. “Design for all - ein Konzept für die Zielgruppen von morgen?” Lebensmittel-Technologie 13 (1-2): 10–11.
Bongartz, Annette, and Christine Brombach. “Design for all - ein Konzept für die Zielgruppen von morgen?” Lebensmittel-Technologie, vol. 13, no. 1-2, Jan. 2013, pp. 10–11.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.