Issue Date | Title | Involved Person(s) |
13-Dec-2020 | Stepwise sugar reduction in breakfast cereals by different approaches without compromising taste | Cezanne, Marie-Louise; Bongartz, Annette; Julius, Nina; Brombach, Christine; Schlüchter, Steffi |
13-Dec-2020 | How does sweetness taste? : an exploratory case study on the changeability of the sweet taste threshold in children in school setting | Keller, Daniela; Cezanne, Marie-Louise; Bongartz, Annette; Brombach, Christine |
3-Dec-2020 | Ernährungskompetenz – gestern, heute, morgen : ein kulinarischer Blick auf die Generationen und ihren Wandel | Brombach, Christine |
12-Nov-2020 | Wertschätzung von Lebensmitteln bei Schweizer Studierenden : mehr als die Vermeidung von Food Waste | Brombach, Christine; Rossi, Manuela; Popp, Martin; Hübscher, Sarah; Widmer, Jessica; Bergmann, Karin |
13-Aug-2020 | Kochen und essen während des Lockdowns | Hemmi, Nina; Brombach, Christine |
2020 | Heimische Superfoods – alte Bekannte wiederentdeckt | Brombach, Christine |