Issue Date | Title | Involved Person(s) |
2002 | Mikrooxigenation bei Rotweinen mit mittlerem Polyphenolgehalt - Pinot noir und Pinot meunier | Bernath, Konrad; Egli, Thomas; Männle, Frank; Flüeler, Thomas; Hühn, Tilo |
2002 | On-line analysis of coffee roasting off-gas with laser ionisation (REMPI and SPI) mass spectrometry measurement at large scale roasting facilities and on-line determination of the roast degree | Dorfner, Ralph; Ferge, Thomas; Yeretzian, Chahan; Kettrup, Antonius; Zimmermann, Ralf |
2002 | In-mouth aroma : breath-by-breath analysis of nose space by PTR-MS while drinking coffee | Graus, Martin; Yeretzian, Chahan; Jordan, Alfons; Lindinger, Werner |
2002 | Extraktionspotenzial roter Trauben : Bedeutung des Anbaus und Auswirkungen auf die Weinqualität | Flüeler, Thomas |
2001 | Characterisation of the aroma of green mexican coffee and identification of mouldy/earthy defect | Cantergiani, Ennio; Brevard, Hugues; Krebs, Yves; Feria-Morales, Alejandro; Amado, Rentato; Yeretzian, Chahan |
2000 | Relevanz von analytischen Daten als Entscheidungsgrössen in der oenologischen Praxis, II : von der alkoholischen Gärung über den biologischen Säureabbau bis zum Ausbau | Bernath, Konrad; Flüeler, Thomas; Hühn, Tilo |
2000 | Bag-in-Box : ein hygienisch einwandfreies Gebinde | Gantenbein-Demarchi, Corinne; Rickenbacher, D. |