Issue Date | Title | Involved Person(s) |
Dec-2021 | Estimating dietary intake from grocery shopping data – a comparative validation of relevant indicators in Switzerland | Wu, Jing; Fuchs, Klaus; Lian, Jie; Haldimann, Mirella Lindsay; Schneider, Tanja, et al |
30-Nov-2021 | Narrative der Nahrung und wie sie uns beeinflussen | Hühn, Gisela; Hühn, Tilo |
11-May-2021 | Does diet map with mortality? : Ecological association of dietary patterns with chronic disease mortality and its spatial dependence in Switzerland | Pestoni, Giulia; Karavasiloglou, Nena; Braun, Julia; Krieger, Jean-Philippe; Sych, Janice Marie, et al |
May-2021 | Essen der Zukunft : wer oder was bestimmt die Ernährung von morgen? | Brombach, Christine; Duensing, Anja |
17-Feb-2021 | The first characterisation of meat consumption across sociodemographic, lifestyle and anthropometric groups in Switzerland : results from the National Nutrition Survey menuCH | Tschanz, Linda; Kaelin, Ivo; Wróbel, Anna; Pestoni, Guilia; Rohrmann, Sabine, et al |
2021 | Ernährungsmuster im Verlauf der Generationen : Generation X-Z | Brombach, Christine |
2021 | Wertschätzung für Lebensmittel und Mehrzahlungsbereitschaft : empirische Untersuchung zur Verbrauchersicht | Brombach, Christine; Bergmann, Karin |
2021 | Ernährung, die neue Religion? | Brombach, Christine |