Please use this identifier to cite or link to this item: https://doi.org/10.21256/zhaw-1788
Publication type: Contribution to magazine or newspaper
Title: Stress und Stressbewältigung durch neue Medien
Authors: Genner, Sarah
Süss, Daniel
DOI: 10.21256/zhaw-1788
Published in: Prävention und Gesundheitsförderung
Volume(Issue): 2014
Issue: 35
Issue Date: 2014
Publisher / Ed. Institution: Universität Zürich
Language: German
Subject (DDC): 155: Differential and developmental psychology
302: Social interaction
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/3832
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Applied Psychology
Organisational Unit: Psychological Institute (PI)
Appears in collections:Publikationen Angewandte Psychologie

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Genner_Sarah_Süss_Daniel_2014_Stress_und_Stressbewältigung.pdf2.36 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Genner, S., & Süss, D. (2014). Stress und Stressbewältigung durch neue Medien. Prävention und Gesundheitsförderung, 2014(35). https://doi.org/10.21256/zhaw-1788
Genner, S. and Süss, D. (2014) ‘Stress und Stressbewältigung durch neue Medien’, Prävention und Gesundheitsförderung, 2014(35). Available at: https://doi.org/10.21256/zhaw-1788.
S. Genner and D. Süss, “Stress und Stressbewältigung durch neue Medien,” Prävention und Gesundheitsförderung, vol. 2014, no. 35, 2014, doi: 10.21256/zhaw-1788.
GENNER, Sarah und Daniel SÜSS, 2014. Stress und Stressbewältigung durch neue Medien. Prävention und Gesundheitsförderung. 2014. Bd. 2014, Nr. 35. DOI 10.21256/zhaw-1788
Genner, Sarah, and Daniel Süss. 2014. “Stress und Stressbewältigung durch neue Medien.” Prävention und Gesundheitsförderung 2014 (35). https://doi.org/10.21256/zhaw-1788.
Genner, Sarah, and Daniel Süss. “Stress und Stressbewältigung durch neue Medien.” Prävention und Gesundheitsförderung, vol. 2014, no. 35, 2014, https://doi.org/10.21256/zhaw-1788.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.