Publication type: Book
Type of review: Editorial review
Title: Der Architekt, der Koch und der gute Geschmack
Authors: Hagen Hodgson, Petra
Toyka, Rolf
Extent: 157
Issue Date: 2007
Publisher / Ed. Institution: Birkhäuser
Publisher / Ed. Institution: Basel
ISBN: 978-3-7643-7331-3
Language: German
Subject (DDC): 640: Home economics and family living
720: Architecture
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/3706
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Natural Resource Sciences (IUNR)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Hagen Hodgson, P., & Toyka, R. (2007). Der Architekt, der Koch und der gute Geschmack. Birkhäuser.
Hagen Hodgson, P. and Toyka, R. (2007) Der Architekt, der Koch und der gute Geschmack. Basel: Birkhäuser.
P. Hagen Hodgson and R. Toyka, Der Architekt, der Koch und der gute Geschmack. Basel: Birkhäuser, 2007.
HAGEN HODGSON, Petra und Rolf TOYKA, 2007. Der Architekt, der Koch und der gute Geschmack. Basel: Birkhäuser. ISBN 978-3-7643-7331-3
Hagen Hodgson, Petra, and Rolf Toyka. 2007. Der Architekt, der Koch und der gute Geschmack. Basel: Birkhäuser.
Hagen Hodgson, Petra, and Rolf Toyka. Der Architekt, der Koch und der gute Geschmack. Birkhäuser, 2007.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.