Please use this identifier to cite or link to this item: https://doi.org/10.21256/zhaw-22518
Publication type: Working paper – expertise – study
Title: Regionsprofil Viamala
Authors: Gredig, Hansjürg
Graf, Flurina
Simon, Silvia
Jäger, Georg
et. al: Yes
DOI: 10.21256/zhaw-22518
Extent: 56
Issue Date: Mar-2012
Publisher / Ed. Institution: Institut für Kulturforschung Graubünden
Publisher / Ed. Institution: Chur
Language: German
Subjects: Kultur; Tourismus; Regionalentwicklung
Subject (DDC): 306.48: Free time and tourism
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/22518
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Natural Resource Sciences (IUNR)
Published as part of the ZHAW project: Innovation durch Kultur
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2012_Gredig-etal_Regionsprofil-Viamala_ikg.pdf421.65 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Gredig, H., Graf, F., Simon, S., & Jäger, G. (2012). Regionsprofil Viamala. Institut für Kulturforschung Graubünden. https://doi.org/10.21256/zhaw-22518
Gredig, H. et al. (2012) Regionsprofil Viamala. Chur: Institut für Kulturforschung Graubünden. Available at: https://doi.org/10.21256/zhaw-22518.
H. Gredig, F. Graf, S. Simon, and G. Jäger, “Regionsprofil Viamala,” Institut für Kulturforschung Graubünden, Chur, Mar. 2012. doi: 10.21256/zhaw-22518.
GREDIG, Hansjürg, Flurina GRAF, Silvia SIMON und Georg JÄGER, 2012. Regionsprofil Viamala. Chur: Institut für Kulturforschung Graubünden
Gredig, Hansjürg, Flurina Graf, Silvia Simon, and Georg Jäger. 2012. “Regionsprofil Viamala.” Chur: Institut für Kulturforschung Graubünden. https://doi.org/10.21256/zhaw-22518.
Gredig, Hansjürg, et al. Regionsprofil Viamala. Institut für Kulturforschung Graubünden, Mar. 2012, https://doi.org/10.21256/zhaw-22518.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.