Publication type: | Contribution to magazine or newspaper |
Title: | CIP-Reinigung und Einsatz von Additiven in der Milchindustrie, Teil 2 |
Authors: | Eibl, Dieter Feller, H. Kühne, B. |
Published in: | Lebensmittel-Technologie |
Volume(Issue): | 28 |
Issue: | 5 |
Page(s): | 150 |
Pages to: | 156 |
Issue Date: | 1995 |
Publisher / Ed. Institution: | Binkert Medien |
Publisher / Ed. Institution: | Laufenburg |
ISSN: | 0256-6575 |
Language: | German |
Subject (DDC): | 664: Food technology |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/2247 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Licence according to publishing contract |
Departement: | Life Sciences and Facility Management |
Organisational Unit: | Institute of Chemistry and Biotechnology (ICBT) |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Eibl, D., Feller, H., & Kühne, B. (1995). CIP-Reinigung und Einsatz von Additiven in der Milchindustrie, Teil 2. Lebensmittel-Technologie, 28(5), 150–156.
Eibl, D., Feller, H. and Kühne, B. (1995) ‘CIP-Reinigung und Einsatz von Additiven in der Milchindustrie, Teil 2’, Lebensmittel-Technologie, 28(5), pp. 150–156.
D. Eibl, H. Feller, and B. Kühne, “CIP-Reinigung und Einsatz von Additiven in der Milchindustrie, Teil 2,” Lebensmittel-Technologie, vol. 28, no. 5, pp. 150–156, 1995.
EIBL, Dieter, H. FELLER und B. KÜHNE, 1995. CIP-Reinigung und Einsatz von Additiven in der Milchindustrie, Teil 2. Lebensmittel-Technologie. 1995. Bd. 28, Nr. 5, S. 150–156
Eibl, Dieter, H. Feller, and B. Kühne. 1995. “CIP-Reinigung und Einsatz von Additiven in der Milchindustrie, Teil 2.” Lebensmittel-Technologie 28 (5): 150–56.
Eibl, Dieter, et al. “CIP-Reinigung und Einsatz von Additiven in der Milchindustrie, Teil 2.” Lebensmittel-Technologie, vol. 28, no. 5, 1995, pp. 150–56.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.