Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.editorKirchsteiger-Meier, Evelyn-
dc.contributor.editorBaumgartner, Tobias-
dc.date.accessioned2018-08-27T08:56:55Z-
dc.date.available2018-08-27T08:56:55Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.isbn9783527335558de_CH
dc.identifier.isbn9783527680795de_CH
dc.identifier.isbn9783527680795de_CH
dc.identifier.urihttps://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/9720-
dc.format.extent314de_CH
dc.language.isoende_CH
dc.publisherWileyde_CH
dc.rightsLicence according to publishing contractde_CH
dc.subjectFood legislationde_CH
dc.subjectFood lawde_CH
dc.subjectLebensmittelrechtde_CH
dc.subjectGlobalde_CH
dc.subject.ddc349: Rechtsvergleichung und ausländisches Rechtde_CH
dc.titleGlobal food legislation : an overviewde_CH
dc.typeBuchde_CH
dcterms.typeTextde_CH
zhaw.departementLife Sciences und Facility Managementde_CH
zhaw.organisationalunitInstitut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI)de_CH
zhaw.publisher.placeWeinheimde_CH
dc.identifier.doi10.1002/9783527680795de_CH
zhaw.edition1. Auflagede_CH
zhaw.funding.euNode_CH
zhaw.originated.zhawYesde_CH
zhaw.publication.statuspublishedVersionde_CH
zhaw.publication.reviewEditorial reviewde_CH
zhaw.webfeedQM und Lebensmittelrechtde_CH
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show simple item record
Kirchsteiger-Meier, E., & Baumgartner, T. (2014). Global food legislation : an overview (1. Auflage). Wiley. https://doi.org/10.1002/9783527680795
Kirchsteiger-Meier, E. and Baumgartner, T. (eds) (2014) Global food legislation : an overview. 1. Auflage. Weinheim: Wiley. Available at: https://doi.org/10.1002/9783527680795.
E. Kirchsteiger-Meier and T. Baumgartner, Eds., Global food legislation : an overview, 1. Auflage. Weinheim: Wiley, 2014. doi: 10.1002/9783527680795.
KIRCHSTEIGER-MEIER, Evelyn und Tobias BAUMGARTNER (Hrsg.), 2014. Global food legislation : an overview, 2014. 1. Auflage. Weinheim: Wiley. ISBN 9783527335558
Kirchsteiger-Meier, Evelyn, and Tobias Baumgartner, eds. 2014. Global Food Legislation : An Overview. 1. Auflage. Weinheim: Wiley. https://doi.org/10.1002/9783527680795.
Kirchsteiger-Meier, Evelyn, and Tobias Baumgartner, editors. Global Food Legislation : An Overview. 1. Auflage, Wiley, 2014, https://doi.org/10.1002/9783527680795.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.