Publication type: | Book part |
Type of review: | Editorial review |
Title: | Gütekriterien von Datenerhebungsmethoden |
Authors: | Mayer, H. Panfil, E.-M. Fringer, André Schrems, B. |
DOI: | 10.1024/85739-000 |
Published in: | Pflegewissenschaft 2 |
Page(s): | 153 |
Pages to: | 168 |
Issue Date: | 2018 |
Publisher / Ed. Institution: | Hogrefe |
Publisher / Ed. Institution: | Bern |
ISBN: | 978-3-456-85739-8 978-3-456-95739-5 |
Language: | German |
Subject (DDC): | 000: Generalities and science 610: Medicine and health |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/8205 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Licence according to publishing contract |
Departement: | School of Health Sciences |
Organisational Unit: | Institute of Nursing (IPF) |
Appears in collections: | Publikationen Gesundheit |
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Mayer, H., Panfil, E.-M., Fringer, A., & Schrems, B. (2018). Gütekriterien von Datenerhebungsmethoden. In Pflegewissenschaft 2 (pp. 153–168). Hogrefe. https://doi.org/10.1024/85739-000
Mayer, H. et al. (2018) ‘Gütekriterien von Datenerhebungsmethoden’, in Pflegewissenschaft 2. Bern: Hogrefe, pp. 153–168. Available at: https://doi.org/10.1024/85739-000.
H. Mayer, E.-M. Panfil, A. Fringer, and B. Schrems, “Gütekriterien von Datenerhebungsmethoden,” in Pflegewissenschaft 2, Bern: Hogrefe, 2018, pp. 153–168. doi: 10.1024/85739-000.
MAYER, H., E.-M. PANFIL, André FRINGER und B. SCHREMS, 2018. Gütekriterien von Datenerhebungsmethoden. In: Pflegewissenschaft 2. Bern: Hogrefe. S. 153–168. ISBN 978-3-456-85739-8
Mayer, H., E.-M. Panfil, André Fringer, and B. Schrems. 2018. “Gütekriterien von Datenerhebungsmethoden.” In Pflegewissenschaft 2, 153–68. Bern: Hogrefe. https://doi.org/10.1024/85739-000.
Mayer, H., et al. “Gütekriterien von Datenerhebungsmethoden.” Pflegewissenschaft 2, Hogrefe, 2018, pp. 153–68, https://doi.org/10.1024/85739-000.
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