Issue Date | Title | Involved Person(s) |
2022 | Platform business models : identifying factors for rapid growth of newly founded companies | Filser, Matthias; Bläse, Richard; Appenzeller, Jan |
2022 | Thumbs up : an empirical analysis on employee’s intention to interact with corporate content | Bächler, Jesse Raymond; Benz, Manuel; Heim, Nina |
2022 | « C'est pour le service » – Les facteurs influant sur le pourboire : enquête auprès de la population suisse sur les motivations et les préférences en matière | Stadelmann, Marcel |
2022 | The influence of non-transactional fan engagement on merchandise consumption | Hüttermann, Marcel; Kunkel, Thilo |
2022 | Integration der Aufgaben | Rüeger, Brian; Klaas, Michael; Müller, Steffen; Graf, Sandro |
2022 | Wird durch «Firm-generated Content» auf TikTok der Brand von bestsmile gestärkt und die «Purchase Intention» erhöht? | Klaas, Michael; Rozumowski, Anna; Oschwald, Sandra |
2022 | Management der Unternehmensmarke | Suvada, Adrienne |
2022 | Der Kern des «Business» : die Value Proposition | Fuchs, Rainer |
2022 | Aktuelle Herausforderungen im Marketing | Rüeger, Brian |
2022 | Swiss Consumption System : Befragung zum Stand von nachhaltigem Konsum in der Schweiz | Furchheim, Pia; Heierli, Reto; Stallone, Valerio; Greschner, Ines Maria |