Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Kovalj, Tamara | - |
dc.contributor.author | Gantenbein-Demarchi, Corinne | - |
dc.contributor.author | Kleinert, Michael | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-04T13:45:21Z | - |
dc.date.available | 2018-06-04T13:45:21Z | - |
dc.date.issued | 2007 | - |
dc.identifier.issn | 1869-2303 | de_CH |
dc.identifier.uri | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/6526 | - |
dc.language.iso | de | de_CH |
dc.publisher | Inger | de_CH |
dc.relation.ispartof | Cereal Technology (Getreidetechnologie) | de_CH |
dc.rights | Licence according to publishing contract | de_CH |
dc.subject | Weizenbrot | de_CH |
dc.subject | Brot | de_CH |
dc.subject | Brotkrankheit | de_CH |
dc.subject | Fadenziehen | de_CH |
dc.subject.ddc | 664: Lebensmitteltechnologie | de_CH |
dc.title | Möglichkeiten zur Verhinderung der Brotkrankheit "Fadenziehen" in Weizenbroten | de_CH |
dc.type | Beitrag in Magazin oder Zeitung | de_CH |
dcterms.type | Text | de_CH |
zhaw.departement | Life Sciences und Facility Management | de_CH |
zhaw.organisationalunit | Institut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI) | de_CH |
zhaw.funding.eu | No | de_CH |
zhaw.issue | 2 | de_CH |
zhaw.originated.zhaw | Yes | de_CH |
zhaw.pages.end | 101 | de_CH |
zhaw.pages.start | 98 | de_CH |
zhaw.publication.status | publishedVersion | de_CH |
zhaw.volume | 2007 | de_CH |
zhaw.webfeed | Mikrobiologie | de_CH |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show simple item record
Kovalj, T., Gantenbein-Demarchi, C., & Kleinert, M. (2007). Möglichkeiten zur Verhinderung der Brotkrankheit “Fadenziehen” in Weizenbroten. Cereal Technology (Getreidetechnologie), 2007(2), 98–101.
Kovalj, T., Gantenbein-Demarchi, C. and Kleinert, M. (2007) ‘Möglichkeiten zur Verhinderung der Brotkrankheit ‘Fadenziehen’ in Weizenbroten’, Cereal Technology (Getreidetechnologie), 2007(2), pp. 98–101.
T. Kovalj, C. Gantenbein-Demarchi, and M. Kleinert, “Möglichkeiten zur Verhinderung der Brotkrankheit “Fadenziehen” in Weizenbroten,” Cereal Technology (Getreidetechnologie), vol. 2007, no. 2, pp. 98–101, 2007.
KOVALJ, Tamara, Corinne GANTENBEIN-DEMARCHI und Michael KLEINERT, 2007. Möglichkeiten zur Verhinderung der Brotkrankheit „Fadenziehen“ in Weizenbroten. Cereal Technology (Getreidetechnologie). 2007. Bd. 2007, Nr. 2, S. 98–101
Kovalj, Tamara, Corinne Gantenbein-Demarchi, and Michael Kleinert. 2007. “Möglichkeiten zur Verhinderung der Brotkrankheit “Fadenziehen” in Weizenbroten.” Cereal Technology (Getreidetechnologie) 2007 (2): 98–101.
Kovalj, Tamara, et al. “Möglichkeiten zur Verhinderung der Brotkrankheit “Fadenziehen” in Weizenbroten.” Cereal Technology (Getreidetechnologie), vol. 2007, no. 2, 2007, pp. 98–101.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.