Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorKovalj, Tamara-
dc.contributor.authorGantenbein-Demarchi, Corinne-
dc.contributor.authorKleinert, Michael-
dc.date.accessioned2018-06-04T13:45:21Z-
dc.date.available2018-06-04T13:45:21Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.issn1869-2303de_CH
dc.identifier.urihttps://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/6526-
dc.language.isodede_CH
dc.publisherIngerde_CH
dc.relation.ispartofCereal Technology (Getreidetechnologie)de_CH
dc.rightsLicence according to publishing contractde_CH
dc.subjectWeizenbrotde_CH
dc.subjectBrotde_CH
dc.subjectBrotkrankheitde_CH
dc.subjectFadenziehende_CH
dc.subject.ddc664: Lebensmitteltechnologiede_CH
dc.titleMöglichkeiten zur Verhinderung der Brotkrankheit "Fadenziehen" in Weizenbrotende_CH
dc.typeBeitrag in Magazin oder Zeitungde_CH
dcterms.typeTextde_CH
zhaw.departementLife Sciences und Facility Managementde_CH
zhaw.organisationalunitInstitut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI)de_CH
zhaw.funding.euNode_CH
zhaw.issue2de_CH
zhaw.originated.zhawYesde_CH
zhaw.pages.end101de_CH
zhaw.pages.start98de_CH
zhaw.publication.statuspublishedVersionde_CH
zhaw.volume2007de_CH
zhaw.webfeedMikrobiologiede_CH
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show simple item record
Kovalj, T., Gantenbein-Demarchi, C., & Kleinert, M. (2007). Möglichkeiten zur Verhinderung der Brotkrankheit “Fadenziehen” in Weizenbroten. Cereal Technology (Getreidetechnologie), 2007(2), 98–101.
Kovalj, T., Gantenbein-Demarchi, C. and Kleinert, M. (2007) ‘Möglichkeiten zur Verhinderung der Brotkrankheit ‘Fadenziehen’ in Weizenbroten’, Cereal Technology (Getreidetechnologie), 2007(2), pp. 98–101.
T. Kovalj, C. Gantenbein-Demarchi, and M. Kleinert, “Möglichkeiten zur Verhinderung der Brotkrankheit “Fadenziehen” in Weizenbroten,” Cereal Technology (Getreidetechnologie), vol. 2007, no. 2, pp. 98–101, 2007.
KOVALJ, Tamara, Corinne GANTENBEIN-DEMARCHI und Michael KLEINERT, 2007. Möglichkeiten zur Verhinderung der Brotkrankheit „Fadenziehen“ in Weizenbroten. Cereal Technology (Getreidetechnologie). 2007. Bd. 2007, Nr. 2, S. 98–101
Kovalj, Tamara, Corinne Gantenbein-Demarchi, and Michael Kleinert. 2007. “Möglichkeiten zur Verhinderung der Brotkrankheit “Fadenziehen” in Weizenbroten.” Cereal Technology (Getreidetechnologie) 2007 (2): 98–101.
Kovalj, Tamara, et al. “Möglichkeiten zur Verhinderung der Brotkrankheit “Fadenziehen” in Weizenbroten.” Cereal Technology (Getreidetechnologie), vol. 2007, no. 2, 2007, pp. 98–101.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.