Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Huber, Petra | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-04T12:41:34Z | - |
dc.date.available | 2018-06-04T12:41:34Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.issn | 0942-7694 | de_CH |
dc.identifier.issn | 0173-5500 | de_CH |
dc.identifier.uri | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/6488 | - |
dc.language.iso | de | de_CH |
dc.publisher | Verlag für Chemische Industrie | de_CH |
dc.relation.ispartof | SOFW Journal | de_CH |
dc.rights | Licence according to publishing contract | de_CH |
dc.subject.ddc | 613.2: Diätetik | de_CH |
dc.subject.ddc | 664: Lebensmitteltechnologie | de_CH |
dc.title | Beauty Functionals : Möglichkeiten und Grenzen von angereicherten Lebensmitteln | de_CH |
dc.type | Beitrag in Magazin oder Zeitung | de_CH |
dcterms.type | Text | de_CH |
zhaw.departement | Life Sciences und Facility Management | de_CH |
zhaw.funding.eu | No | de_CH |
zhaw.issue | 5 | de_CH |
zhaw.originated.zhaw | Yes | de_CH |
zhaw.publication.status | publishedVersion | de_CH |
zhaw.volume | 2012 | de_CH |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show simple item record
Huber, P. (2012). Beauty Functionals : Möglichkeiten und Grenzen von angereicherten Lebensmitteln. SOFW Journal, 2012(5).
Huber, P. (2012) ‘Beauty Functionals : Möglichkeiten und Grenzen von angereicherten Lebensmitteln’, SOFW Journal, 2012(5).
P. Huber, “Beauty Functionals : Möglichkeiten und Grenzen von angereicherten Lebensmitteln,” SOFW Journal, vol. 2012, no. 5, 2012.
HUBER, Petra, 2012. Beauty Functionals : Möglichkeiten und Grenzen von angereicherten Lebensmitteln. SOFW Journal. 2012. Bd. 2012, Nr. 5
Huber, Petra. 2012. “Beauty Functionals : Möglichkeiten und Grenzen von angereicherten Lebensmitteln.” SOFW Journal 2012 (5).
Huber, Petra. “Beauty Functionals : Möglichkeiten und Grenzen von angereicherten Lebensmitteln.” SOFW Journal, vol. 2012, no. 5, 2012.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.