Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Bongartz, Annette | - |
dc.contributor.author | Chatelain, Karin | - |
dc.contributor.author | Klauser, Eugenia | - |
dc.date.accessioned | 2018-03-22T15:51:59Z | - |
dc.date.available | 2018-03-22T15:51:59Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.isbn | 978-3-7690-0835-7 | de_CH |
dc.identifier.uri | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/4194 | - |
dc.language.iso | de | de_CH |
dc.publisher | Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft | de_CH |
dc.relation.ispartof | Fachvokabular Sensorik : Praxisleitfaden zur Beschreibung von Lebensmitteln mit allen Sinnen | de_CH |
dc.rights | Licence according to publishing contract | de_CH |
dc.subject.ddc | 664: Lebensmitteltechnologie | de_CH |
dc.title | Kaffee | de_CH |
dc.type | Buchbeitrag | de_CH |
dcterms.type | Text | de_CH |
zhaw.departement | Life Sciences und Facility Management | de_CH |
zhaw.publisher.place | Frankfurt am Main | de_CH |
zhaw.funding.eu | No | de_CH |
zhaw.originated.zhaw | Yes | de_CH |
zhaw.pages.end | 210 | de_CH |
zhaw.pages.start | 204 | de_CH |
zhaw.parentwork.editor | DLG - Ausschuss Sensorik | - |
zhaw.publication.status | publishedVersion | de_CH |
zhaw.publication.review | Not specified | de_CH |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show simple item record
Bongartz, A., Chatelain, K., & Klauser, E. (2015). Kaffee. In DLG - Ausschuss Sensorik (ed.), Fachvokabular Sensorik : Praxisleitfaden zur Beschreibung von Lebensmitteln mit allen Sinnen (pp. 204–210). Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft.
Bongartz, A., Chatelain, K. and Klauser, E. (2015) ‘Kaffee’, in DLG - Ausschuss Sensorik (ed.) Fachvokabular Sensorik : Praxisleitfaden zur Beschreibung von Lebensmitteln mit allen Sinnen. Frankfurt am Main: Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft, pp. 204–210.
A. Bongartz, K. Chatelain, and E. Klauser, “Kaffee,” in Fachvokabular Sensorik : Praxisleitfaden zur Beschreibung von Lebensmitteln mit allen Sinnen, DLG - Ausschuss Sensorik, Ed. Frankfurt am Main: Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft, 2015, pp. 204–210.
BONGARTZ, Annette, Karin CHATELAIN und Eugenia KLAUSER, 2015. Kaffee. In: DLG - Ausschuss Sensorik (Hrsg.), Fachvokabular Sensorik : Praxisleitfaden zur Beschreibung von Lebensmitteln mit allen Sinnen. Frankfurt am Main: Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft. S. 204–210. ISBN 978-3-7690-0835-7
Bongartz, Annette, Karin Chatelain, and Eugenia Klauser. 2015. “Kaffee.” In Fachvokabular Sensorik : Praxisleitfaden zur Beschreibung von Lebensmitteln mit allen Sinnen, edited by DLG - Ausschuss Sensorik, 204–10. Frankfurt am Main: Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft.
Bongartz, Annette, et al. “Kaffee.” Fachvokabular Sensorik : Praxisleitfaden zur Beschreibung von Lebensmitteln mit allen Sinnen, edited by DLG - Ausschuss Sensorik, Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft, 2015, pp. 204–10.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.