Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBongartz, Annette-
dc.contributor.authorChatelain, Karin-
dc.contributor.authorKlauser, Eugenia-
dc.date.accessioned2018-03-22T15:51:59Z-
dc.date.available2018-03-22T15:51:59Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.isbn978-3-7690-0835-7de_CH
dc.identifier.urihttps://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/4194-
dc.language.isodede_CH
dc.publisherDeutsche Landwirtschafts-Gesellschaftde_CH
dc.relation.ispartofFachvokabular Sensorik : Praxisleitfaden zur Beschreibung von Lebensmitteln mit allen Sinnende_CH
dc.rightsLicence according to publishing contractde_CH
dc.subject.ddc664: Lebensmitteltechnologiede_CH
dc.titleKaffeede_CH
dc.typeBuchbeitragde_CH
dcterms.typeTextde_CH
zhaw.departementLife Sciences und Facility Managementde_CH
zhaw.publisher.placeFrankfurt am Mainde_CH
zhaw.funding.euNode_CH
zhaw.originated.zhawYesde_CH
zhaw.pages.end210de_CH
zhaw.pages.start204de_CH
zhaw.parentwork.editorDLG - Ausschuss Sensorik-
zhaw.publication.statuspublishedVersionde_CH
zhaw.publication.reviewNot specifiedde_CH
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show simple item record
Bongartz, A., Chatelain, K., & Klauser, E. (2015). Kaffee. In DLG - Ausschuss Sensorik (ed.), Fachvokabular Sensorik : Praxisleitfaden zur Beschreibung von Lebensmitteln mit allen Sinnen (pp. 204–210). Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft.
Bongartz, A., Chatelain, K. and Klauser, E. (2015) ‘Kaffee’, in DLG - Ausschuss Sensorik (ed.) Fachvokabular Sensorik : Praxisleitfaden zur Beschreibung von Lebensmitteln mit allen Sinnen. Frankfurt am Main: Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft, pp. 204–210.
A. Bongartz, K. Chatelain, and E. Klauser, “Kaffee,” in Fachvokabular Sensorik : Praxisleitfaden zur Beschreibung von Lebensmitteln mit allen Sinnen, DLG - Ausschuss Sensorik, Ed. Frankfurt am Main: Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft, 2015, pp. 204–210.
BONGARTZ, Annette, Karin CHATELAIN und Eugenia KLAUSER, 2015. Kaffee. In: DLG - Ausschuss Sensorik (Hrsg.), Fachvokabular Sensorik : Praxisleitfaden zur Beschreibung von Lebensmitteln mit allen Sinnen. Frankfurt am Main: Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft. S. 204–210. ISBN 978-3-7690-0835-7
Bongartz, Annette, Karin Chatelain, and Eugenia Klauser. 2015. “Kaffee.” In Fachvokabular Sensorik : Praxisleitfaden zur Beschreibung von Lebensmitteln mit allen Sinnen, edited by DLG - Ausschuss Sensorik, 204–10. Frankfurt am Main: Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft.
Bongartz, Annette, et al. “Kaffee.” Fachvokabular Sensorik : Praxisleitfaden zur Beschreibung von Lebensmitteln mit allen Sinnen, edited by DLG - Ausschuss Sensorik, Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft, 2015, pp. 204–10.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.