Please use this identifier to cite or link to this item:
https://doi.org/10.21256/zhaw-28141
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Altwegg, Andres | - |
dc.contributor.author | Pfister, Christian | - |
dc.contributor.author | Schumacher, Peter | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-22T14:46:17Z | - |
dc.date.available | 2023-06-22T14:46:17Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.issn | 1023-2958 | de_CH |
dc.identifier.uri | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/28141 | - |
dc.language.iso | de | de_CH |
dc.publisher | Verein Publikationen Spezialkulturen | de_CH |
dc.relation.ispartof | Obst- und Weinbau | de_CH |
dc.rights | Licence according to publishing contract | de_CH |
dc.subject | Klimawandel | de_CH |
dc.subject | Weinbau | de_CH |
dc.subject | Zürichsee | de_CH |
dc.subject | Weinqualität | de_CH |
dc.subject.ddc | 634: Obstanlagen, Früchte und Forstwirtschaft | de_CH |
dc.title | Klimaerwärmung und Weinqualität am Zürichsee | de_CH |
dc.type | Beitrag in Magazin oder Zeitung | de_CH |
dcterms.type | Text | de_CH |
zhaw.departement | Life Sciences und Facility Management | de_CH |
zhaw.organisationalunit | Institut für Umwelt und Natürliche Ressourcen (IUNR) | de_CH |
dc.identifier.doi | 10.21256/zhaw-28141 | - |
zhaw.funding.eu | No | de_CH |
zhaw.issue | 8 | de_CH |
zhaw.originated.zhaw | Yes | de_CH |
zhaw.pages.end | 13 | de_CH |
zhaw.pages.start | 10 | de_CH |
zhaw.publication.status | publishedVersion | de_CH |
zhaw.volume | 159 | de_CH |
zhaw.embargo.end | 2023-09-09 | de_CH |
zhaw.webfeed | Hortikultur | de_CH |
zhaw.author.additional | No | de_CH |
zhaw.display.portrait | Yes | de_CH |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2023_Altwegg-etal_Klimaerwaermung-Weinqualitaet.pdf | 3.27 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
Altwegg, A., Pfister, C., & Schumacher, P. (2023). Klimaerwärmung und Weinqualität am Zürichsee. Obst- und Weinbau, 159(8), 10–13. https://doi.org/10.21256/zhaw-28141
Altwegg, A., Pfister, C. and Schumacher, P. (2023) ‘Klimaerwärmung und Weinqualität am Zürichsee’, Obst- und Weinbau, 159(8), pp. 10–13. Available at: https://doi.org/10.21256/zhaw-28141.
A. Altwegg, C. Pfister, and P. Schumacher, “Klimaerwärmung und Weinqualität am Zürichsee,” Obst- und Weinbau, vol. 159, no. 8, pp. 10–13, 2023, doi: 10.21256/zhaw-28141.
ALTWEGG, Andres, Christian PFISTER und Peter SCHUMACHER, 2023. Klimaerwärmung und Weinqualität am Zürichsee. Obst- und Weinbau. 2023. Bd. 159, Nr. 8, S. 10–13. DOI 10.21256/zhaw-28141
Altwegg, Andres, Christian Pfister, and Peter Schumacher. 2023. “Klimaerwärmung und Weinqualität am Zürichsee.” Obst- und Weinbau 159 (8): 10–13. https://doi.org/10.21256/zhaw-28141.
Altwegg, Andres, et al. “Klimaerwärmung und Weinqualität am Zürichsee.” Obst- und Weinbau, vol. 159, no. 8, 2023, pp. 10–13, https://doi.org/10.21256/zhaw-28141.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.