Please use this identifier to cite or link to this item:
https://doi.org/10.21256/zhaw-24113
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Schumacher, Peter | - |
dc.contributor.author | Mackie-Haas, Katie | - |
dc.contributor.author | Wins, Thierry | - |
dc.date.accessioned | 2022-02-02T15:06:53Z | - |
dc.date.available | 2022-02-02T15:06:53Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.issn | 1023-2958 | de_CH |
dc.identifier.uri | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/24113 | - |
dc.language.iso | de | de_CH |
dc.publisher | Verein Publikationen Spezialkulturen | de_CH |
dc.relation.ispartof | Obst- und Weinbau | de_CH |
dc.rights | Licence according to publishing contract | de_CH |
dc.subject | Piwi | de_CH |
dc.subject | Weinbereitung | de_CH |
dc.subject | Resistente Sorte | de_CH |
dc.subject | Souvignier gris | de_CH |
dc.subject | Hefe | de_CH |
dc.subject | Erntetermin | de_CH |
dc.subject.ddc | 634: Obstanlagen, Früchte und Forstwirtschaft | de_CH |
dc.title | Souvignier gris : Praxisversuche mit unterschiedlichen Ernteterminen | de_CH |
dc.type | Beitrag in Magazin oder Zeitung | de_CH |
dcterms.type | Text | de_CH |
zhaw.departement | Life Sciences und Facility Management | de_CH |
zhaw.organisationalunit | Institut für Umwelt und Natürliche Ressourcen (IUNR) | de_CH |
dc.identifier.doi | 10.21256/zhaw-24113 | - |
zhaw.funding.eu | No | de_CH |
zhaw.issue | 9 | de_CH |
zhaw.originated.zhaw | Yes | de_CH |
zhaw.pages.end | 27 | de_CH |
zhaw.pages.start | 25 | de_CH |
zhaw.publication.status | publishedVersion | de_CH |
zhaw.volume | 156 | de_CH |
zhaw.webfeed | Hortikultur | de_CH |
zhaw.author.additional | No | de_CH |
zhaw.display.portrait | Yes | de_CH |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2021_Schumacher_Souvignier-gris-Resultate.pdf | 1.2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
Schumacher, P., Mackie-Haas, K., & Wins, T. (2021). Souvignier gris : Praxisversuche mit unterschiedlichen Ernteterminen. Obst- und Weinbau, 156(9), 25–27. https://doi.org/10.21256/zhaw-24113
Schumacher, P., Mackie-Haas, K. and Wins, T. (2021) ‘Souvignier gris : Praxisversuche mit unterschiedlichen Ernteterminen’, Obst- und Weinbau, 156(9), pp. 25–27. Available at: https://doi.org/10.21256/zhaw-24113.
P. Schumacher, K. Mackie-Haas, and T. Wins, “Souvignier gris : Praxisversuche mit unterschiedlichen Ernteterminen,” Obst- und Weinbau, vol. 156, no. 9, pp. 25–27, 2021, doi: 10.21256/zhaw-24113.
SCHUMACHER, Peter, Katie MACKIE-HAAS und Thierry WINS, 2021. Souvignier gris : Praxisversuche mit unterschiedlichen Ernteterminen. Obst- und Weinbau. 2021. Bd. 156, Nr. 9, S. 25–27. DOI 10.21256/zhaw-24113
Schumacher, Peter, Katie Mackie-Haas, and Thierry Wins. 2021. “Souvignier gris : Praxisversuche mit unterschiedlichen Ernteterminen.” Obst- und Weinbau 156 (9): 25–27. https://doi.org/10.21256/zhaw-24113.
Schumacher, Peter, et al. “Souvignier gris : Praxisversuche mit unterschiedlichen Ernteterminen.” Obst- und Weinbau, vol. 156, no. 9, 2021, pp. 25–27, https://doi.org/10.21256/zhaw-24113.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.