Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Eibl, Dieter | - |
dc.date.accessioned | 2018-01-29T15:03:36Z | - |
dc.date.available | 2018-01-29T15:03:36Z | - |
dc.date.issued | 1999 | - |
dc.identifier.issn | 0256-6575 | de_CH |
dc.identifier.uri | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/2250 | - |
dc.language.iso | de | de_CH |
dc.publisher | Binkert Medien | de_CH |
dc.relation.ispartof | Lebensmittel-Technologie | de_CH |
dc.rights | Licence according to publishing contract | de_CH |
dc.subject.ddc | 660.6: Biotechnologie | de_CH |
dc.subject.ddc | 664: Lebensmitteltechnologie | de_CH |
dc.title | Konstruktive und hygienetechnische Anforderungen an Anlagen der Lebensmittelindustrie und Biotechnologie | de_CH |
dc.type | Beitrag in Magazin oder Zeitung | de_CH |
dcterms.type | Text | de_CH |
zhaw.departement | Life Sciences und Facility Management | de_CH |
zhaw.organisationalunit | Institut für Chemie und Biotechnologie (ICBT) | de_CH |
zhaw.publisher.place | Laufenburg | de_CH |
zhaw.funding.eu | No | de_CH |
zhaw.issue | 9 | de_CH |
zhaw.originated.zhaw | Yes | de_CH |
zhaw.pages.end | 268 | de_CH |
zhaw.pages.start | 266 | de_CH |
zhaw.publication.status | publishedVersion | de_CH |
zhaw.volume | 32 | de_CH |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show simple item record
Eibl, D. (1999). Konstruktive und hygienetechnische Anforderungen an Anlagen der Lebensmittelindustrie und Biotechnologie. Lebensmittel-Technologie, 32(9), 266–268.
Eibl, D. (1999) ‘Konstruktive und hygienetechnische Anforderungen an Anlagen der Lebensmittelindustrie und Biotechnologie’, Lebensmittel-Technologie, 32(9), pp. 266–268.
D. Eibl, “Konstruktive und hygienetechnische Anforderungen an Anlagen der Lebensmittelindustrie und Biotechnologie,” Lebensmittel-Technologie, vol. 32, no. 9, pp. 266–268, 1999.
EIBL, Dieter, 1999. Konstruktive und hygienetechnische Anforderungen an Anlagen der Lebensmittelindustrie und Biotechnologie. Lebensmittel-Technologie. 1999. Bd. 32, Nr. 9, S. 266–268
Eibl, Dieter. 1999. “Konstruktive und hygienetechnische Anforderungen an Anlagen der Lebensmittelindustrie und Biotechnologie.” Lebensmittel-Technologie 32 (9): 266–68.
Eibl, Dieter. “Konstruktive und hygienetechnische Anforderungen an Anlagen der Lebensmittelindustrie und Biotechnologie.” Lebensmittel-Technologie, vol. 32, no. 9, 1999, pp. 266–68.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.